Dolar 34,0801
Euro 38,0567
Altın 2.834,49
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Yağmurlu
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

A Quiet Place: The Road Ahead’in Yeni Fragmanında Saklambaç Oynuyoruz

Tabii burada kurallar biraz daha farklı…

A Quiet Place: The Road Ahead’in Yeni Fragmanında Saklambaç Oynuyoruz
19 Eylül 2024 18:42
29

Saber Interactive ve Stormind Games, A Quiet Place: The Road Ahead’den yeni bir fragman paylaştılar:

Fragmanda oyundaki saklanma mekaniklerinden bahsediliyor. Elbette burada saklanma tarzımız da değişmiş durumda. Baş belamız olan yaratıklardan görsel olarak değil işitsel olarak saklanmamız gerekiyor.

Bunun için nelere dikkat etmemiz gerektiğini, çevreden ve etrafımızdaki nesnelerden nasıl yararlanabileceğimizi görüyoruz. Ortam seslerinin bizim çıkardığımız sesleri nasıl maskeleyebileceği, boş şişelerle dikkati başka tarafa çekme yöntemleri veya kum torbalarıyla kendi sessiz güzergahımızı oluşturmamızın mümkün olduğu gösteriliyor.

Gerilim dozu yüksek bir oyun olma potansiyeli var. Kendisiyle buluşmamıza 1 aydan az bir süre kaldı, 15 Ekim’de geliyor. Yılın başarılı oyunları arasına adını yazdırabilecek mi bakalım.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.