Dolar 32,7125
Euro 35,5046
Altın 2.497,54
BİST 10.913,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C
Cum 32°C

Honor Magic V3 için renk seçenekleri belli oldu

Donanım özellikleri kadar renkleri de merakla beklenen Honor Magic V3 için yeni bilgiler elimize ulaştı. İşte detaylar…

Honor Magic V3 için renk seçenekleri belli oldu
5 Temmuz 2024 15:38
53

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan resmi tanıtım videosuyla ortaya çıkan Honor Magic V3, renkleri ile de kullanıcıların ilgisini çekmeye hazırlanıyor. 12 Temmuz’da Çin piyasasında kullanıcıların beğenisine sunulacak olan yeni nesil katlanabilir akıllı telefon, dört farklı renk seçeneğiyle sunulacak.

Yakın dönemde kahverengi deri kaplamalı bir versiyonun posterini yayınlayan firma, bugün de serinin diğer üç renk seçeneğini gözler önüne serdi.

Honor Magic V3, renkleri ile de göz dolduracak

Şirket tarafından yayınlanan yeni görseller, Magic V3’ün Tundra Yeşili, Qilian Karı ve Kadife Siyahı renklerini gözler önüne seriyor. Geçen yılki Magic V2 modeliyle kıyaslandığında, V3’ün arka kamera modülü tasarımında önemli bir gelliştirme de göze çarpıyor. Sekizgen bir taban üzerine yerleştirilmiş üç üçgen kamera ve bir LED flaş, cihazın arka yüzüne dikkat çekici bir görünüm kazandırıyor.

Magic V3 ile birlikte piyasaya sürülecek olan Honor Magic Vs3, daha uygun fiyatlı bir katlanabilir telefon olarak piyasada yer edinmeye çalışacak. Snapdragon 8 Gen 2 yonga setine sahip olması beklenen cihazın, Vivo X Fold 3 ile rekabet etmesi bekleniyor. Son sızıntılar, cihazın siyah, beyaz ve yeşil renk seçenekleriyle gelebileceğine işaret ediyor.

12 Temmuz’daki Çin lansmanında ayrıca MagicBook Air 14 dizüstü bilgisayar ve MagicPad 2 tablet de tanıtılacak. MagicPad 2’nin Snapdragon 8s Gen 3 yonga setine sahip olması bekleniyor.

Sizler Magic V3 hakkında neler düşünüyorsunuz? Cihaz için sunulan alternatif renk seçenekleri hoşunuza gitti mi? Görüşlerinizi bizlerle yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.