Dolar 38,1428
Euro 43,5183
Altın 4.081,32
BİST 9.371,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Çok Bulutlu
İstanbul
19°C
Çok Bulutlu
Cts 19°C
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 17°C

Zeynep Sönmez, yılın en iyi çıkış yapan kadın tenisçisi ödülüne aday oldu

Çağla Büyükakçay’dan sonra bir WTA turnuvası kazanan ikinci Türk kadın tenisçi olan ve kariyerinde ilk kez dünya sıralamasında ilk 100’e giren Zeynep Sönmez, en iyi çıkış yapan oyuncu kategorisinde aday gösterildi.

Zeynep Sönmez, yılın en iyi çıkış yapan kadın tenisçisi ödülüne aday oldu
22 Kasım 2024 16:33
46
AA

Zeynep Sönmez, 2024 Kadınlar Tenis Birliği (WTA) Ödülleri’nde yılın en iyi çıkış yapan oyuncusu kategorisinde adaylar arasına girdi.

WTA’nın internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Zeynep, bu sezonki performansı sayesinde Yeni Zelanda’dan Lulu Sun, Rusya’dan Erika Andreeva, Slovakya’dan Rebecca Sramkova ve İngiltere’den Sonay Kartal ile beraber ödüle aday gösterildi.

İLK KEZ DÜNYA SIRALAMASINDA İLK 100’E GİRDİ

22 yaşındaki Zeynep, Merida Açık Turnuvası’ndaki şampiyonluğuyla Çağla Büyükakçay’dan sonra bir WTA turnuvası kazanan ikinci Türk kadın tenisçi oldu ve kariyerinde ilk kez dünya sıralamasında ilk 100’e girdi.

Bu yıl ilk 50’de yer alan rakipleri karşısında 3 galibiyet elde eden Zeynep, Jasmin Açık’ta da çeyrek final oynadı.

BASIN MENSUPLARI BELİRLEYECEK

Yılın oyuncusu, yılın çiftler takımı, yılın en iyi gelişme gösteren oyuncusu ve yılın geri dönüşü kategorilerinde de verilecek ödüllerin sahipleri, basın mensuplarının oylarıyla belirlenecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.