Dolar 34,2398
Euro 37,6309
Altın 2.920,13
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 26°C
Çok Bulutlu
İstanbul
26°C
Çok Bulutlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C
Çar 26°C

TOGG T10F, T10X’ten çok daha ucuz olacak, işte fiyatı ve menzil kapasitesi

Teknofest ile beraber karşımıza çıkan yeni yerli otomobilimiz TOGG T10F’in fiyatı hakkındaki detaylar sızmaya başladı. Otomobilin fiyat tahmini ve menzil kapasitesi haberimizde.

TOGG T10F, T10X’ten çok daha ucuz olacak, işte fiyatı ve menzil kapasitesi
5 Ekim 2024 22:08
29

Yerli ve milli otomobil üreticisi TOGG‘un yeni elektrikli otomobili T10F, nihayet Teknofest’te karşımıza çıktı. Görüntüsüyle heyecan uyandıran otomobil, TOGG markasının büyüyen hedeflerinin bir parçası niteliğinde diyebiliriz. Oldukça iddialı dış tasarımın yanı sıra bir o kadar da iddialı kokpit yapısıyla karşımıza çıkan T10F, T10X modelinden aşina olduğumuz kokpit boyunca uzanan ekranlarla beraber geliyor.

Peki ama bu yeni elektrikli otomobil veya akıllı cihaz ne zaman satışa çıkacak. Bunun için belirlenen tarih, 2025’in Mart veya Nisan dönemi. Elbette yine ilk aşamada belirli adetlerle sınırlı sayıda satışa çıkacak olan TOGG T10F, daha sonradan tıpkı T10X gibi herhangi bir kura olmaksızın satın alınabilecek.

Gelelim söz konusu otomobilin menzil mesafesine. TOGG‘un kafa yorduğu en önemli meselelerden birisinin menzil olduğunu biliyoruz. Bu kapsamda çalışmalarını yürüten TOGG mühendisleri, T10F‘in üzerinde ciddi şekilde çalıştı. Bu çalışmaların meyvesi olarak da aracın uzun menzilli versiyonu, 600 kilometreye varan bir menzil mesafesi sunacak. T10X‘te bunun 523 km olduğunu söyleyelim.

Peki ama TOGG T10F fiyatı ne kadar olacak? Bundan bahsetmeden önce, T10X’in fiyat seçeneklerinden bahsedelim. T10X, şu anda 1.432.600 TL’den başlayan fiyatlarla tüketicilere sunuluyor. Peki ama TOGG T10F tarafında bu durum nasıl olacak?

Bir kere şunu belirtmemiz lazım ki, TOGG T10F, SUV modelden çok daha uygun fiyatlı olacak. Ne kadar daha ucuz olur şimdilik bunu bilmemiz zor olsa da, tahminler aracın 1.350.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkabileceği yönünde.

Elbette bu fiyat tahmini ve günümüzün koşullarını değerlendirilerek yapılmış durumda. Zira 2025’in Mart veya Nisan döneminde TOGG T10X fiyatları artış gösterebilir.

Bu bakımdan T10F için yapılan tahmini fiyata da bir o kadar ekleme yapmak gerekecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.