Dolar 34,0845
Euro 38,0680
Altın 2.836,13
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Yağmurlu
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Samsung’dan uygun fiyatlı telefonlara yapay zeka müjdesi! İşte o modeller

Samsung, Galaxy AI kapsamındaki Circle to Search adlı yapay zeka özelliğini uygun fiyatlı modellere getirdi.

Samsung’dan uygun fiyatlı telefonlara yapay zeka müjdesi! İşte o modeller
20 Eylül 2024 01:52
42

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden Samsung, yayımladığı güncellemeler ile kendi modellerini önemli yenilikler ile donatmaya devam ediyor. Son olarak marka, uygun fiyatlı modelleri için Circle to Search özelliğini kullanıma sundu. Peki Galaxy AI kapsamındaki Circle to Search ne işe yarıyor ve hangi Samsung modellerine geldi? İşte tüm bilmeniz gerekenler…

Circle to Search özelliğine kavuşan Samsung Galaxy modelleri

Bilmeyenler için Samsung’un ilk olarak Galaxy S24 serisi ile birlikte duyurduğu Circle to Search, Google’ın da desteğiyle geliştirilen bir özellik. Kullanıcıların internette, sosyal medyada veya herhangi bir YouTube videosunda gördüğü bir nesne veya metni daire içine alıp arama yapabilmelerini sağlıyor.

Kullanıcının Circle to Search ile arama yapabilmesi için ilgili metin veya görseli parmak hareketleriyle daire içine alması yeterli oluyor. Örneğin sosyal medyada gördüğünüz bir mobilya hoşunuza gittiyse bu mobilyayı aratarak internetteki bilgilere hızlıca ulaşabiliyorsunuz.

Bunlara ek olarak Circle to Search, bir mesajda veya resimde yer alan IBAN numarasını da kopyalayabilmenizi sağlıyor. Hatta bankacılık uygulamalarına yapıştırmayı da kolaylaştırıyor. Ayrıca tam sayfa çeviri yapabilme, matematik problemlerini çözme gibi özellikleri olduğunu da unutmamak gerekiyor.

Yapay zeka özelliğini tüm kullanıcılara sunmak için yoğun çalışma yürüten Samsung, Galaxy A55, A54, A35 ve A34 ve Galaxy S21 FE modellerine Circle to Search getirdi. Buna göre söz konusu telefonlara sahip kullanıcılar, bu yenilikten yararlanabilir.

Akıllı telefonunuza güncelleme gelip gelmediğini kontrol etmek için Ayarlar uygulamasına giriş yaptıktan sonra Cihaz Hakkında > Yazılım Güncellemeleri yolunu takip edebilirsiniz.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Samsung’un yapay zeka özelliğini nasıl buluyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.