Dolar 34,1109
Euro 38,0942
Altın 2.857,65
BİST 9.955,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
22°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C

MasterChef Türkiye’de ortalık karıştı: Mehmet Şef, Semih’e çok sinirlendi

MasterChef Türkiye’de Semih’in yaptığı yemekle ilgili ifadelerine sinirlenen Mehmet Şef çok sert tepki gösterdi. Mehmet Şef, “Yalçınkaya “Seni var ya buradan kolundan tuttuğum gibi atarım. Haddini bil” ifadelerini kullandı.

MasterChef Türkiye’de ortalık karıştı: Mehmet Şef, Semih’e çok sinirlendi
20 Eylül 2024 09:06
26
Haber Merkezi

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye’de dün akşam dikkat çeken bir bölüm yayındaydı.

MasterChef Türkiye’ninbu bölümünde yarışmacılardan ilk etapta Begova Çorba, Patatnik, Boşnak Mantısı, Brudet, Pljeskavica & Ajvar, Elbasan Tava ve Kaymaçina istendi.

Programda Semih yaptığı sosu masaya sert bir şekilde vurarak ‘Ben yediğimde böyle değildi’ deyince Mehmet Şef çok sinirlendi.

“HADDİNİ BİL, BİZDEN İYİ Mİ BİLİYORSUN BU İŞİ?”

Mehmet Şef bir daha yaşanması durumunda çok sert tepki vereceğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

“Bir daha bizim tarif ettiklerimiz yemekleri az önce vurduğun gibi, yok o öyle değildi falan dediğini duyarsam seni buradan kolundan tuttuğum gibi atarım. Sen her yemek sonrası benim bildiğim böyle benim bildiğim şöyle diyorsun. Ben her zaman söyledim; çıkardığımız ana reçeteler var ve o reçetelere göre değerlendiririz. Açıklamıyorsun, sos fırlatıyorsun burada. Sen bize sos fırlatamazsın. Sen her yemekten sonra boynunu bükemezsin. Haddini bil. Bizden iyi mi biliyorsun bu işi? Kendine gel.”

ZÜBEYDE VE ERİM POTADA

Öte yandan MasterChef’te yedinci haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununu kazanan mavi takım oldu.

Kırmızı takım yarışmacıları hünerlerini sergilemek için tekrar tezgah başına geçti.

MasterChef’te bireysel dokunulmazlığın sahibi Semih oldu.

Genç yarışmacı potaya Zübeyde’yi gönderdi.

Takım oylaması sonucunda ise MasterChef’in 6. eleme adayı Erim oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.