Dolar 34,1088
Euro 38,0363
Altın 2.867,42
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
22°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C

GALATASARAY HABERLERİ: Okan Buruk’un yardımcısından Jose Mourinho övgüsü! “Harika bir antrenör”

Son dakika spor haberleri: Süper Lig’de 6. haftada nefesleri kesecek bir derbi izleyeceğiz. Fenerbahçe zirve mücadelesinde Kadıköy’de Galatasaray’ı konuk edecek. Sarı-lacivertliler sahadan 3 puan ile ayrılıp liderlik koltuğuna geçmek istiyor. Fenerbahçe’de Jose Mourinho ise oyuncularıyla bire bir toplantılar yapıyor. Okan Buruk ise futbolcularına özellikle kart konusunda uyarılarda bulundu. Dev derbi öncesi Okan Buruk’un yardımcısı Ismael Garcia’dan olay yaratan röportaj geldi. İşte Garcia’nın Mourinho sözleri… GS SPOR HABERLERİ

GALATASARAY HABERLERİ: Okan Buruk’un yardımcısından Jose Mourinho övgüsü! “Harika bir antrenör”
20 Eylül 2024 15:45
27

Fenerbahçe ile Galatasaray Süper Lig’de dev derbide karşı karşıya gelecek. 21 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’da başlayacak mücadeleyi Atilla Karaoğlan yönetecek.

Sarı-lacivertlilerde dev derbi öncesi başkan Ali Koç ve yönetim moral ziyaretinde bulundu.

Galatasaray’da ise başkan Dursun Özbek’in derbi öncesi prim açıklaması bekleniyor.

Bu kritik mücadele öncesi Okan Buruk’un yardımcı antrenörü Ismael Garcia İspanyol basını eldesmarque‘ye flaş açıklamalarda bulundu.

İŞTE GARCIA’NIN SÖZLERİ:

Icardi çok özel bir oyuncu. Türkiye Ligi’nde son yılların en iyi futbolcusu.

Türk futboluna en çok yakışan isimlerden bir diğeri de Victor Osimhen’dir . Özellikle bu tip bir forvetin bizim için iyi olduğunu düşünüyorum.

O Icardi veya Batshuayi’den farklı dediğim gibi bu seviyedeki bir oyuncuyu takıma katmak çok önemli.

GARCIA: MOURINHO HARİKA BİR HOCA

“José Mourinho gibi bir teknik direktörün gelişi pek çok olumlu şey anlamına geliyor.”

“Kazanan bir oyuncu . Tecrübeli harika bir antrenör ve hangi rolde olursa olsun bu tip isimlerin gelmesi hem F.Bahçe hem de Türk futbolu için olumlu çünkü bunlar sadece kalite getirecek.”

Okan Buruk’un bu açıklamalar sonrası nasıl bir tepki vereceği merak konusu oldu.

İŞTE O HABER

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.