Dolar 34,1007
Euro 38,1489
Altın 2.859,64
BİST 9.964,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
21°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C

Derbinin kazananı Türk futbolu

Yarın oynanacak F.Bahçe-G.Saray derbisi öncesinde her iki takımın PUMA formalarını giymesi, topun da PUMA’nın Süper Lig için özel olarak tasarladığı PUMA ORBITA olması ezeli rekabeti “PUMA Derbisi”ne çevirdi.

Derbinin kazananı Türk futbolu
20 Eylül 2024 08:06
25

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi için nefesler tutuldu. Her iki takımın PUMA formalarını giymesi, futbol topunun da PUMA’nın Süper Lig için özel olarak tasarladığı PUMA ORBITA olması nedeniyle ezeli rekabeti “PUMA Derbisi” olarak tanımlayan PUMA Türkiye & Levant Bölgesi Pazarlama Müdürü Murat Dülge, “Derbinin kazananı Türk futbolu olacak. Türk futbol tarihinde bir ilki gerçekleştirerek Süper Lig topunun sadece Türkiye’ye özel tasarlanmasını sağladık” dedi. Dülge, Türkiye’ye özel olarak tasarlanan ORBITA topu için de “kültür elçisi” ifadesini kullandı.

AVRUPA İLE ASYA’YI BİRLEŞTİREN İKONİK TOP

Puma, Süper Lig için tasarladığı ORBITA topunun tasarımında İstanbul’un ikonik köprülerinden ilham aldı. Köprülerin, Avrupa ve Asya’yı birleştirmesi gibi, ORBITA da İstanbul’un iki dev kulübünü sahada bir araya getiriyor.

MANCHESTER CİTY FORMASI ORDU’DAN

Ordu’daki üretim tesisinde sadece Türk takımlarının değil Manchester City gibi dünyanın dev takımlarının giydiği formaların da üretildiğinin altını çizen Dülge, “Bu topraklarda kazandıklarımızı ülkemize geri vermek gibi bir zorunluluğumuz var” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.