Dolar 34,1007
Euro 38,1489
Altın 2.859,64
BİST 9.964,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
21°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C

120 bin TL’lik telefon nöbeti! Geceden kuyruğa girdiler

Ünlü bir cep telefonu markasının yeni modeli, 65 bin TL’den başlayan fiyatlarla Üsküdar ve Kadıköy’deki mağazalarda raflardaki yerini aldı. Akşam saatlerinden itibaren, teknoloji meraklıları mağaza önlerinde uzun kuyruklar oluşturarak yeni ürünü edinmek için beklemeye başladı.

120 bin TL’lik telefon nöbeti! Geceden kuyruğa girdiler
20 Eylül 2024 08:25
34

Ünlü bir cep telefonu markasının merakla beklenen yeni modeli, Üsküdar’da bulunan bir alışveriş merkezinde ve Kadıköy’deki mağazasında, saat 07.00’da satışa sunuldu. İstanbul’un çeşitli ilçelerinden gelerek, akşam saatlerinden itibaren mağaza önünde sıraya girmeye başlayan vatandaşlar, uzun kuyruklar oluşturdu. Telefonun güncel fiyatı ise 65 bin TL’den başlayarak, 120 bin TL’ye kadar çıkıyor.

‘HER SENE AYNI BU SIRAYI YAŞIYORUZ’

Yeni çıkan modele bir an önce sahip olmak istediğini belirten Ali Zaman, “16 Pro Max çıktı, bugün 20 Eylül onu almaya geldik. 179’uncu sıradayım, yapay zeka özelliğiyle tanışmaya geldik. Her sene 20 Eylül, 23 Eylül, 24 Eylül’ de aynı bu sırayı yaşıyoruz. Ben Zeytinburnu’nda oturuyorum, Zeytinburnu’ndan buraya gece saat 23.30’dan beri sıradayım burada.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.