Dolar 34,0801
Euro 38,0567
Altın 2.834,49
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Yağmurlu
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Substack Artık Canlı Video Hizmeti de Sunuyor

Haber bülteni hizmeti Substack artık bir de canlı video özelliği sunuyor. Şirket, bu özellikle içerik oluşturucular için gerçek zamanlı izleyici etkileşimi sağlamak istediklerini ifade ediyor. Özellik, başlangıçta sadece Substack’in En Çok Satanlar …

Substack Artık Canlı Video Hizmeti de Sunuyor
19 Eylül 2024 21:48
43

Haber bülteni hizmeti Substack artık bir de canlı video özelliği sunuyor. Şirket, bu özellikle içerik oluşturucular için gerçek zamanlı izleyici etkileşimi sağlamak istediklerini ifade ediyor. Özellik, başlangıçta sadece Substack’in En Çok Satanlar rozetine sahip kişiler için kullanılabilir olacak. Özelliğin önümüzdeki aylarda ise tüm kullanıcılara sunulması planlanıyor.

İçerik oluşturucular bundan böyle Substack uygulaması içinde canlı videolar başlatabilecek. Platformdaki yazılı materyallerde olduğu gibi bir içerik oluşturucu canlı videonun izleyicisinin herkes, tüm aboneler veya ücretli aboneler olup olmadığını da ayarlayabilecek. Herhangi bir kanal abonesi, canlı video başladığında bildirim alacak. Ek olarak, diğer Substack üyelerini canlı yayına davet ederek iş birliği yapma seçeneği de mevcut. Öte yandan, şu an için sadece iOS kullanıcıları davet gönderebilirken Android kullanıcıları şimdilik bir daveti kabul edebiliyor ve “yakında” tam özelliğe erişim sağlamaları planlanıyor.

Canlı yayın bittikten sonra, videonun gelecekteki bir bültende kullanılabilmesi için kayıtlar yayın taslaklarına kaydediliyor. Ayrıca temel video düzenleme görevleri için bir kırpma aracı da sağlanıyor.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.