Dolar 34,0017
Euro 38,0994
Altın 2.827,42
BİST 9.922,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Mersin’de Hayvanseverlerin Beklediği Patifest 6 Ekim’de Başlıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, bu yıl beşincisi düzenlenecek Patifest’in 6 Ekim’de Fenerbahçe Meydanı’nda yapılacağını duyurdu. ‘Yaşamı Sahiplen, Destek Büyükşehir’den’ mottosuyla gerçekleştirilecek festivalde hayvanseverler için çeşitli etkinlikler ve resim-fotoğraf yarışması yer alacak.

Mersin’de Hayvanseverlerin Beklediği Patifest 6 Ekim’de Başlıyor
18 Eylül 2024 11:09
20

(MERSİN) – Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Patifest, 6 Ekim’de Fenerbahçe Meydanı’nda yapılacak. Bu yıl “Yaşamı Sahiplen, Destek Büyükşehir’den” mottosuyla düzenlenecek festival öncesi, fotoğraf ve resim yarışması düzenleniyor. Yarışmada, katılımcılardan patili dostları anlatmaları istenecek.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından bu yıl beşincisi düzenlenecek Patifest, 6 Ekim’de Fenerbahçe Meydanı’nda yapılacak. “Yaşamı Sahiplen, Destek Büyükşehir’den” mottosuyla yapılacak festivalde; birçok etkinlik hayvanseverleri bekliyor olacak.

Mersin’de hayvanseverlerin yoğun ilgi gösterdiği en dost canlısı festivalde; köpeklerin eğitim gösterileri, sahiplendirme alanı, sahipli hayvanlar için oyun alanı, workshoplar gibi farklı başlıklarda etkinliklerin yanı sıra çocuklar için de etkinlik alanları oluşturulacak. Patifest, gün sonunda yapılacak konser ile son bulacak.

Patifest’e özel resim ve fotoğraf yarışması

Festival kapsamında geçen yıl sadece resim branşında yapılan yarışmaya bu yıl üniversite öğrencileri de çektiği fotoğraflar ile dahil olacak. İlk ve ortaokul öğrencilerinin resim, üniversite öğrencilerinin ise fotoğrafla katılabileceği yarışmada, katılımcılardan evcil ya da sokaktaki patili dostları anlatmaları istenecek.

Resim ve fotoğrafların kabul edileceği yarışmayla ilgili bilgiye ‘sahiplen.mersin.bel.tr’ adresinden ulaşılabilecek. Özel oluşturulacak jüri üyeleri tarafından değerlendirilecek resim ve fotoğraflarla dereceye girenlere ödülleri, Patifest’te Başkan Vahap Seçer tarafından verilecek. Dereceye girenlerin resim ve fotoğrafları, Patifest’te açılacak sergide yer alacak.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.