Dolar 34,0373
Euro 37,9694
Altın 2.821,50
BİST 9.958,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Çaycuma’da Avrupa Hareketlilik Haftası Bisiklet Turu Düzenleniyor

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde 22 Eylül 2024 Pazar günü, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında bisiklet turu etkinliği düzenlenecek. Etkinlik, bisiklet sporundaki potansiyeli ortaya koymayı amaçlıyor ve halka açık olacak.

Çaycuma’da Avrupa Hareketlilik Haftası Bisiklet Turu Düzenleniyor
18 Eylül 2024 21:39
27

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında, 22 Eylül 2024 Pazar günü bisiklet turu etkinliği düzenlenecek.

Çaycuma Bisiklet Spor Kulübü’nün öncülüğünde, Çaycuma Belediyesi ve Çaycuma Kaymakamlığı’nın koordinasyonuyla gerçekleştirilecek etkinlik, ilçenin bisiklet sporundaki potansiyelini ortaya koymayı ve bu alanda yeni adımlar atmayı hedefliyor. Karabük, Bartın, Zonguldak merkez ve ilçelerinden katılımcıların beklenmesi, bölgesel çapta geniş bir katılım sağlanacağına işaret ediyor.

Bisiklet turu, toplamda 25 kilometrelik bir parkurda gerçekleşecek ve özellikle yeni başlayan sporcular için uygun olacak. Etkinlik halka açık olup tüm bisiklet severler davet edildi. Çaycuma Belediyesi önünde başlayacak olan yarış, Pehlivanlar Mahallesi, Şahnalar, Miyesserler, Çomranlı Köyü, Saltukova Havaalanı çevre yolu ve Çaybel önünden devam ederek Çaycuma Belediyesi önünde sona erecek.

Çaycuma Bisiklet Spor Kulübü Başkanı Ahmet Gündüz ve Federasyon İl Temsilcisi Erkan Akçelik, organizasyona destek veren Çaycuma Belediyesi’ne teşekkürlerini sunarken, tüm bisiklet tutkunlarını bu özel etkinliğe katılmaya davet etti. – ZONGULDAK

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.