Dolar 34,0462
Euro 37,9983
Altın 2.822,89
BİST 9.957,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Bayındır’da 2B Arazi Dağıtımı Yapıldı

Hamza Dağ, Bayındır’da 2B statüsündeki 180 taşınmazın tapusunu hak sahiplerine dağıttı.

Bayındır’da 2B Arazi Dağıtımı Yapıldı
18 Eylül 2024 23:02
23

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir’in Bayındır ilçesinde düzenlenen “2B Arazilerinin Devir Sözleşme Töreni”ne katıldı.

Söğütören Mahallesi’nde daha önce orman arazisi olan ve sonrasında yapılan çalışmalarla 2B statüsüne alınan 180 taşınmazın tapusu hak sahiplerine dağıtıldı.

Törende konuşma yapan Dağ, Bayındır’ın üreten bir ilçe olmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Siyasi irade olarak milletin lehine işler yaptıklarını vurgulayan Dağ, iki ay önce de Aliağa ilçesinde hak sahibi birçok kişinin yaşadığı sorunu çözdüklerini anımsattı.

Dağ, şöyle devam etti:

“Olabilecek hangi mesele ve sorun varsa biz her zaman sizlerle beraberiz. Birtakım hususlar bizim Bayındır’a muhabbetimizi, Bayındır’ın da bizle muhabbetini engelleyemez. Tabii biz daha çok hizmet etmeyi hep arzuladık, hep istedik onun için hem Bayındır’dan hem de İzmir’den beklentimiz düşüncemiz oldu. Bir dönem ilçe belediyesi bizdeydi, milletimizin takdiri başımızın üstüne, bir ara verdik. Kendi açımızdan çıkartacağımız dersleri sonuna kadar çıkartırız ama emeği de mücadeleyi de bırakmayacağız.”

Bayındır Kaymakamı Murat Mete ise mahalle sakinlerinin her koşulda fedakarca çalıştığını belirtti.

Törene AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hasan Gökhan Peynirci, daire amirleri ile siyasi parti temsilcileri katıldı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.