Dolar 34,0881
Euro 37,8654
Altın 2.803,32
BİST 9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Per 24°C
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 25°C

Yusuf Güney ve Aycan Varış, Park Of İstanbul’u gezdi

Ünlü sanatçı Yusuf Güney ve Survıvor yarışması ile tanınan Aycan Varış, Türkiye’nin en kapsamlı doğa ve yaşam kompleksi olan Park Of İstanbul’u gezdi.

Yusuf Güney ve Aycan Varış, Park Of İstanbul’u gezdi
16 Eylül 2024 00:21
26

Sanatçı Yusuf Güney ve Survıvor yarışması ile tanınan Aycan Yarış, doğa ve yaşam kompleksi Park Of İstanbul’u gezdi. İkili, ormanlık örtüsü ve yaban hayatı ile misafirlerini ağırlayan tesisi tercih ederek birbirinden farklı deneyimler yaşadı. Park Of İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Burak Memişoğlu da Güney ve Varış’a eşlik etti.

YAVRU AYIYA KARPUZ YEDİRDİLER

Yavru ayı Livaile yakından ilgilenen ikili, ayı Liva’ya karpuz yedirdi. Bu dakikalarda ayıların karpuzunun tadına bakan Yusuf Güney şaşkınlık yarattı. Son zamanlarda yaptığı astral açıklamalar ile dikkatleri üstüne çeken Yusuf Güney, “Yaradılışların en masumu hayvanlar” dedi.

KOCAMAN PİTONU BOYNUNA DOLADI

Aycan Varış ise kocaman bir dev pitonu boynuna dolayarak cesaret denemesi yaptı. Daha sonra Yusuf Güney, “Kendini benden cesur mu sandın?” dedi. Ardından eşeklere maden dağı türküsü eşliğinde yaprak yediren Yusuf Güney “Dilber dudaklı bebekler” açıklamasıyla eşekleri sevdi. Ayrıca ünlü ikili bebek bir maymuna süt içirirken poz verdi.

Ziyaretlerinin sonunda Macera parkında adrenalin yaşayan ikili Türkiye’nin en uzun roller coaster zıplıne’ına bindi. Bu esnada “Survıvor yapmış bir kadın olarak ödüm koptu” diyen Aycan Varış’a Yusuf Güney kahkahalarla eşlik etti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.