Dolar 34,0656
Euro 37,9204
Altın 2.806,23
BİST 9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Per 24°C
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 25°C

Yaptığı akıl alır gibi değil! Uğurcan Çakır, kurtarışlarıyla maça damga vurdu

Trabzonspor, Süper Lig’in 5. haftasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Maçta 10 kişi oynayan bordo-mavililerin kaptanı Uğurcan Çakır, 6 kritik kurtarış yaparak takımının puan almasında önemli rol oynadı. Trabzonspor, kaptanları için ‘Türkiye’nin tartışmasız 1 numarası’ ifadelerini kullandığı bir paylaşımda bulundu.

Yaptığı akıl alır gibi değil! Uğurcan Çakır, kurtarışlarıyla maça damga vurdu
16 Eylül 2024 01:45
27

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında konuk ettiği ve uzun süre 10 kişi oynadığı Beşiktaş maçından 1-1 beraberlikle ayrılırken, temposuyla nefes kesen bordo-mavililerin kaptanı Uğurcan Çakır da performansıyla damga vurdu.

6 KRİTİK KURTARIŞ YAPTI

Trabzonspor’un yanı sıra A Milli Takımımızın da kalesini koruyan Uğurcan, 1 puanla ayrıldıkları Beşiktaş karşısında 6 kritik kurtarışa imza attı ve takımının puan almasında önemli rol oynadı.

RAFA SILVA’NIN ŞUTUNDA İNANILMAZ KURTARIŞ

Kurtarışlarıyla maçın adamı olan Uğurcan Çakır, 60. dakikada Rafa Silva’nın yaptığı çok estetik bir topuk vuruşunda ters ayakta yakalanmasına rağmen müthiş bir kurtarışa imza attı. Uğurcan’ın bu kurtarışı, maçın kırılma anı olarak gösterildi.

TRABZONSPOR’DAN PAYLAŞIM GELDİ

Karadeniz ekibi, zorlu karşılaşmanın ardından kalesinde devleşen akım kaptanı Uğurcan Çakır için paylaşımda bulundu. Bordo-mavililer, Uğurcan Çakır için, “Türkiye’nin tartışmasız 1 numarası!” ifadelerini kullandı. Trabzonspor’un bu paylaşımı çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.