Dolar 34,0656
Euro 37,9204
Altın 2.806,23
BİST 9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Per 24°C
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 25°C

Vivo 40e orta segmenti kasıp kavuracak, işte özellikleri

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Vivo, 40 serisine yeni bir telefon daha ekliyor. İşte karşınızda Vivo 40e.

Vivo 40e orta segmenti kasıp kavuracak, işte özellikleri
16 Eylül 2024 01:14
61

Çinli akıllı telefon üreticisi Vivo, orta segmentteki yeni akıllı telefonu Vivo 40e ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni modelin bazı özellikleri sızdırıldı ve bu özellikler, Vivo 40e’nin dikkat çeken niteliklere sahip olduğunu gösteriyor.

Vivo 40e, kavisli bir ekran tasarımına sahip olacak. Ekranın, 4.500 nite kadar parlaklık sunması, dış mekanlarda bile net bir görüntü sağlayacak. Ayrıca, 90 Hz tazeleme oranı, daha akıcı bir görsel deneyim sunarak, özellikle oyun ve video izleme gibi aktivitelerde kullanıcıların memnuniyetini artıracak.

Telefonun gücünü, MediaTek tarafından üretilen Dimensity 7300 yonga setinden alacağı belirtiliyor. Bu işlemci, orta segmentte güçlü bir performans sunmayı vaat ediyor. Vivo 40e, 8 GB RAM kapasitesine sahip olacak, bu da çoklu görevlerde ve yüksek performans gerektiren uygulamalarda kullanıcıların rahatlıkla işlem yapabilmelerini sağlayacak.

Vivo 40e orta segmenti kasıp kavuracak, işte özellikleri

Cihazın bataryası ise 5.500 mAh kapasiteli olacak. Bu büyük batarya kapasitesi, uzun süreli kullanım ve daha az sık şarj etme gereksinimi ile kullanıcıların günlük ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor.

Şu anda Vivo 40e’nin bilinen özellikleri bu kadarıyla sınırlı; ancak, ilerleyen zamanlarda cihazın diğer teknik detayları ve özellikleri hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak mümkün olacak. Vivo’nun bu yeni modeli, orta segmentte performans ve batarya ömrü açısından kullanıcılar için cazip bir seçenek sunmayı amaçlıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.