Dolar 34,0656
Euro 37,9204
Altın 2.806,23
BİST 9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Per 24°C
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 25°C

Trabzon’da korkutan sakatlık! Cihan Çanak, sahayı sedyeyle terk etti

Trabzonspor’da Cihan Çanak, Beşiktaş maçında son dakikasında Felix Uduokhai ile çarpıştıktan sonra futbolseverleri korkuttu. Sert düşüş sonrası yerde hareketsiz kalan 19 yaşındaki futbolcu, daha sonra bilinci açık bir şekilde sedyeyle kenara geldi.

Trabzon’da korkutan sakatlık! Cihan Çanak, sahayı sedyeyle terk etti
16 Eylül 2024 01:43
27

Trabzonspor’un Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kalarak puanları paylaştığı maçın son dakikasında bordo-mavili futbolcu Cihan Çanak, korkutan bir sakatlık yaşadı.

HAREKETSİZ BİR ŞEKİLDE YERDE KALDI

90. dakikada Beşiktaş stoperi Felix Uduokhai ile çarpışan Trabzonsporlu Cihan Çanak, sert bir şekilde yere düştü. Sağlık ekipleri, yerde hareketsiz yatan 19 yaşındaki futbolcu için hemen sahaya girdi.

SAHAYI SEDYEYLE TERK ETTİ

Cihan Çanak’ın müdahale sonrası bilincinin açık olduğu görüldü. Genç futbolcu, sedyeyle oyundan çıktı ve Ozan Tufan oyuna dahil oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.