Dolar 34,0588
Euro 37,9142
Altın 2.801,44
BİST 9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Per 24°C
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C

Huawei Watch GT 5 tasarımı ve özellikleri ortaya çıktı!

Huawei, önümüzdeki günlerde gerçekleştireceği etkinlikte Watch GT 5 modelini de tanıtacak. İşte modelden beklenenler…

Huawei Watch GT 5 tasarımı ve özellikleri ortaya çıktı!
16 Eylül 2024 19:16
40

Uzun süredir maruz kaldığı ABD ambargosuna rağmen yükselen grafiğini sürdüren Huawei, tablet ve giyilebilir teknoloji ürünlerini sunmak adına 19 Eylül’de bir etkinlik düzenleyecek. Etkinlikte yer alacak Huawei Watch GT 5 modelinin görselleri paylaşıldı.

Huawei Watch GT 5, 41 mm ve 46 mm olan iki versiyon ile sahne alacak

MatePad 12X tableti ve Watch Fit 4 ve Watch D2 giyilebilir cihazların da tanıtılacağı Huawei etkinliğinde Huawei Watch GT 5 modeli de sahne alacak. Spillssomebeans adlı ekip, modelin görsellerini paylaştı. Görseller, iki farklı seçeneğe işaret ediyor.

Yukarıdaki modeller sırasıyla; 41mm – 46mm – 41 mm

Huawei Watch GT 5 modelinin iki farklı seçenek ile geleceği biliniyordu. 41 mm ve 46 mm olmak üzere iki boyut seçeneği yer alacak. Ancak görünen o ki farklılık sadece boyutlarıyla sınırlı değil. 41 mm versiyon dairesel bir forma sahipken, 46 mm olan model ise öncekime benzer sekizgen görünümü koruyor.

Kaynağa göre 41 mm versiyonu Jana Mavisi ve Jana Altını olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip olacak. 46 mm modeli ise sadece Siyah olarak sahne alacak. Kaynak, şirketin tanıtım etkinliğinde ek renk versiyonlarını sunabileceğini belirtiyor.

Daha önceki sızıntılara bakarsak modelde göze çarpan en büyük gelişme TruSense adı verilen yeni sensör teknolojisi olacak. Bu teknoloji ile birlikte kalp atış hızınızı, SpO2 (kan oksijen seviyesi), vücut sıcaklığınızı ve hatta kardiyovasküler risklerinizi görebileceksiniz.

7 ila 14 gün arasında maksimum pil ömrü sunması beklenen modelin 41 mm versiyonu 1,32 inçlik bir AMOLED ekrana, 46 mm varyantı 1,43 inçlik bir AMOLED ekrana sahip olacak. Fiyatlandırma konusunda ise Huawei, saati 250 Euro civarında bir başlangıç fiyatıyla sunmayı planlıyor.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.