Dolar 34,0588
Euro 37,9416
Altın 2.801,30
BİST 9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Per 24°C
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C

Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe’den ayrılma sebebini açıkladı

Fenerbahçe’den Brighton’a transfer olan Ferdi Kadıoğlu, İngiliz basını The Athletic’e özel açıklamalarda bulundu. Milli oyuncu Fenerbahçe kariyeri, Brighton’a transferi, hedefleri ve Jose Mourinho hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Ferdi Kadıoğlu’nun röportajından öne çıkan açıklamalar şöyle…

Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe’den ayrılma sebebini açıkladı
16 Eylül 2024 20:56
26

“İlk sezonda sadece bir maç oynadım. Bu doğru bir şey değil’ diye düşündüm. Cocu ile Hollandaca konuşuyordum, bu yüzden iletişim kolaydı ama iki ya da üç ay sonra görevden alındı.”

“Hollanda’daki küçük bir şehirden İstanbul’a taşınmak gibi büyük bir adımdı. Benim için çok büyüktü ve kolay değildi; yeni bir takım, yeni bir oyun stili. Her şey yeniydi, bu yüzden adapte olmak için zamana ihtiyacım vardı.”

“Kendime ve yeteneklerime inanmaya devam ettim ve sonunda her şey yoluna girdi.”

“Ondan öğrendiğim en büyük ders oyun yönetimi. Fabian da bize bu konuda konuştu. Eğer 1-0 önde gidiyorsanız veya maç yakınsa, bazı durumlarda akıllıca hareket etmek gerekir.”

“Orada altı yıl kaldım. Çok zor bir durumdu. Taraftarlar beni seviyor, ben de kulübü gerçekten seviyorum. Bu taraftarların önünde oynamak harikaydı, özellikle büyük maçlarda. Çok gürültülü oluyordu. Bazen ıslıklıyorlar ve hiçbir şey duyamıyorsunuz. Maç sırasında takım arkadaşlarınızın ne dediğini anlamak zor.”

“Onlar futbolla uyanıyorlar ve futbolla uyuyorlar. Ama bence Avrupa Şampiyonası’ndan sonra kendimi geliştirmek için daha büyük bir lige adım atmanın zamanı gelmişti ve Brighton’ın planı gerçekten ilginçti.”

“Burada oyuncuların kendini geliştirdiğini ve sonrasında daha büyük bir takıma transfer olduklarını gösterdiler. Plan harikaydı. Teknik direktör açıklamalarında çok netti. Burada olmaktan çok mutluyum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.