Dolar 34,0588
Euro 37,9142
Altın 2.801,44
BİST 9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Per 24°C
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C

Donald Trump, Taylor Swift’ten nefret ettiğini söyledi

Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump, Kamala Harris’i desteklediğini duyuran ünlü şarkıcı Taylor Swift hakkında, ondan nefret ettiğini belirten bir paylaşımda bulundu.

Donald Trump, Taylor Swift’ten nefret ettiğini söyledi
16 Eylül 2024 10:15
21

AA

ABD Başkanlık Seçimleri’nin yaklaşmasıyla gerilim artmaya devam ediyor.

Eski ABD Başkanı Donald Trump ile Kamala Harris’in televizyon programındaki yüzleşmesinin ardından kazananın Harris olduğu açıklandı.

Tekrar bir düelloya çıkmayı kabul etmeyen Trump ve ekibine bir de Taylor Swift engeli çıktı.

HARRIS’İN OYLARI YÜKSELİŞTE

Hayranlarını yönlendirme konusunda adından söz ettiren Taylor Swift, gerçekleşen düello sonrası paylaştığı bir fotoğraf ile ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris’e desteğini açıklamıştı.

Swift’in açıklaması sonrası Harris’in destekçilerinde büyük oranda artış gözlemlendi.

“TAYLOR SWİFT’TEN NEFRET EDİYORUM”

Başkanlık yarışını kazanmayı bekleyen Donald Trump, Harris’in kazanma oranının yüklediğini görünce sosyal medya üzerinden dikkat çekici bir davranışta bulundu.

Trump, Truth Social ağında “TAYLOR SWIFT’TEN NEFRET EDİYORUM!” şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Bu açıklamalar, Swift’in, salı akşamı Trump ve Harris arasında geçen tartışmanın ardından, Demokratik başkan adayı ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris’i 5 Kasım’daki seçim için desteklediğini duyurmasının birkaç gün sonrasında geldi.

SEÇİM KAMPANYASINDA TAYLOR SWIFT ETKİSİ

Harris’in kampanya ekibi, Trump’ı alaycı bir şekilde hedef alarak, Pazar günü oldukça uzun bir açıklama yayınladı ve bu açıklamada 28 Taylor Swift şarkısına referans verdi.

Swift’in Harris’e destek duyurusundan sonra yüz binlerce kişi, ABD’nin resmi seçim bilgilerini sunduğu “vote.gov” sitesine akın etti.

Swift’in Harris’i destekleyen Instagram gönderisi, şu ana kadar 10 milyondan fazla beğeni aldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı (AA)
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.