Dolar 34,0656
Euro 37,9204
Altın 2.806,23
BİST 9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Per 24°C
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 25°C

Derbi sonrası hakem Ali Şansalan’a büyük tepki: Beşiktaş formasıyla…

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından hakem Ali Şansalan’a tepki gösterdi. Doğan, Şansalan için “Bence sahaya Beşiktaş formasıyla çıksaydı, bu işler olmazdı, daha rahat olurdu!” dedi.

Derbi sonrası hakem Ali Şansalan’a büyük tepki: Beşiktaş formasıyla…
16 Eylül 2024 01:40
31

Süper Lig’de 5. hafta maçında Trabzonspor, sahasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı.

Seyircisi önünde maçın 13. dakikasından itibaren 10 kişi mücadele eden Bordo-mavili takımda başkan Ertuğrul Doğan, karşılaşma sonrası dikkat çeken ifadeler kullandı 

Trabzonspor Başkanı Doğan, “Hakemin yaptığı tek eksik bir şey vardı; bence sahaya Beşiktaş formasıyla çıksaydı, bu işler olmazdı, daha rahat olurdu!” dedi.

 

Haberin Ayrıntıları Geliyor…

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android) kurabilir, Twitter’da @Haber7 hesabını takip edebilirsiniz.

App Store Google Play Takip Et

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.