Dolar 34,0440
Euro 37,8806
Altın 2.799,42
BİST 9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Per 24°C
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C

Alex Telles’ten Ronaldo itirafı: Beni arayıp…

Al-Nassr’dan ayrıldıktan sonra Botafogo’ya imza atan Alex Telles, Arabistan’a transfer süreci ve Cristiano Ronaldo ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Alex Telles’ten Ronaldo itirafı: Beni arayıp…
16 Eylül 2024 20:40
29
Haber Merkezi

Al-Nassr’dan ayrıldıktan sonra Botafogo’ya imza atan Alex Telles, Arabistan’a transfer süreci ve Cristiano Ronaldo ile ilgili açıklamalar yaptı.

Alex Telles yaptığı açıklamada, “Al-Nassr ile görüşürken Cristiano Ronaldo beni aradı. Bana ‘buraya gel ve buranın keyfini çıkar. Ülke futbol olarak gelişiyor’ dedi. Eğer Ronaldo sizi bir yere davet ediyorsa oraya gittiğinizde elinizden geleni yapmanız gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

“HER YERDE EN İYİ OLANI GÖRMEK İSTİYOR”

“Luis Castro’nun Al-Nassr Teknik Direktörü olmasında Ronaldo’nun etkisi oldu mu?” sorusuna Telles, “Ronaldo, imajı ve başarılarından dolayı her türlü güce sahip. Her yerde en iyi olanı görmek istiyor.” şeklinde görüş belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.