Dolar 34,0831
Euro 38,1073
Altın 2.846,74
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
22°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C

Kartal Trabzon’a bileniyor

Trabzonspor’la deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş bu önemli maça 3 puan parolasıyla hazırlanıyor. Siyah-beyazlıların kadrosu da netleşti. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, yeni transfer Joao Mario’ya 11’de şans vermeyi planlıyor.

Kartal Trabzon’a bileniyor
14 Eylül 2024 07:39
26

Beşıktaş, Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağı macın hazırlıklarına bir gunluk iznin ardından BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. Hollandalı calıştırıcının, bu onemli macta forma vereceği futbolcuları belirledi gibi. Kalede Mert Gunok olacak. Savunmanın sağında Svensson solunda Masuaku ortada ise Paulista – Uduokhai ikilisinin forma giymesi bekleniyor. Al Musrati ile Gedson Fernandes orta alanda gorev yapacak. Bu ikilinin onunde 10 numara pozisyonunda Rafa Silva olacak. Hucumun sağında Rashica’nın forması garanti olarak goruluyor. Solda ise yeni transfer Joao Mario’nun 11’de başlaması bekleniyor. Fizik olarak hazır olan deneyimli isim, ilk kez siyah beyazlı formayı giyecek. İleri ucta ise 3 lig macında 3 kez fileleri sarsan Ciro İmmobile gorev yapacak. Sakatlığını atlatan Semih Kılıcsoy mac kadrosunda olacak. Teknik direktor Giovanni van Bronckhorst’un genc oyuncuyu Cher Ndour ile birlikte hamle oyuncusu olarak kullanacağı ifade edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.