Dolar 34,0740
Euro 37,9324
Altın 2.814,58
BİST 9.758,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C

Almanya’da Avrupa’nın en büyük genelevine el konuldu

Almanya’nın Köln kentinde bulunan ve Avrupa’nın en büyük genelevi olarak bilinen “Pascha” adlı geneleve el konuldu.

Almanya’da Avrupa’nın en büyük genelevine el konuldu
14 Eylül 2024 02:43
64
İHA

Almanya’nın Köln kentinde bulunan ve Avrupa’nın en büyük genelevi olarak bilinen 11 katlı “Pascha” adlı geneleve savcılık tarafından el konuldu.

“ANA DURUŞMADA KARAR ALINACAK”

Kuzey Ren Vestfalya Eyalet Savcılığı tarafından yapılan açıklamada, kaçakçılık yaptığından şüphelenilen bir çeteye yönelik başlatılan soruşturma kapsamında işletmeye el konulduğu ve satışının da yapılamayacağı ifade edildi.

Düsseldorf Savcılığından Sözcü Julius Sterzel, el koyma işleminin 8 Ağustos’ta gerçekleştirildiğini belirterek, “Bundan sonra ne olacağına mahkemedeki ana duruşmada karar verilecek” şeklinde konuştu.

DAHA ÖNCE BASKIN DÜZENLENMİŞTİ

Geçtiğimiz aylarda Düsseldorf Savcılığı, 8 federal eyalette uluslararası bir insan kaçakçılığı çetesine karşı düzenlenen büyük çaplı baskın kapsamında Pascha’ya da operasyon gerçekleştirmişti.

Kaçakçılık çetesinin yabancılara yönelik özel kurallardan yararlanarak rüşvet karşılığında çoğunluğu Çin uyruklu yaklaşık 350 kişiye oturma izni aldığı kamuoyuna yansımıştı.

Alman medyasında Pascha’yı satın alan firma üyelerinin de kaçakçılık skandalına karıştığı iddia edilirken, Çinli ajanların da genelevde yaşadığı öne sürülüyor.

11 katlı bina, 2021 yılında Çinli bir iş kadını tarafından satın alınmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.