Dolar 34,0417
Euro 37,9475
Altın 2.815,35
BİST 9.758,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Per 25°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C

Uygun fiyatlı Redmi 14R tanıtıldı, işte özellikleri ve fiyatı

Xiaomi, uygun fiyatlı yeni akıllı telefon modeli Redmi 14R ile sektöre yeni bir soluk kazandıracak gibi görünüyor. İşte telefonun özellikleri ve fiyatı.

Uygun fiyatlı Redmi 14R tanıtıldı, işte özellikleri ve fiyatı
13 Eylül 2024 14:55
35

Xiaomi, bütçe dostu akıllı telefon pazarında yeni bir oyuncu olarak Redmi 14R modelini tanıttı. Uygun fiyatlı telefon, teknoloji meraklılarına cazip bir seçenek sunuyor ve dikkat çekici özellikleriyle öne çıkıyor.

Redmi 14R, 6.88 inçlik geniş bir ekranla geliyor. Ekranın çözünürlüğü 1640 x 720 piksel olarak belirlenmişken, 120 Hz yenileme hızı ve 600 nite kadar çıkan parlaklık seviyesi, kullanıcıların daha akıcı ve net bir görsel deneyim yaşamasını sağlıyor. Telefonun performans kısmında ise Qualcomm’un Snapdragon 4 Gen 2 işlemcisi görev yapıyor. Bu işlemci, günümüz standartlarına uygun bir performans sunarak, kullanıcıların günlük görevlerini rahatlıkla yerine getirmesine olanak tanıyor.

Uygun fiyatlı Redmi 14R tanıtıldı, işte özellikleri ve fiyatı

Redmi 14R’nin 4 GB RAM ve 128 GB depolama kapasitesi, temel ihtiyaçlar için yeterli bir alan sağlıyor. Bu depolama kapasitesi, kullanıcıların uygulamalarını, fotoğraflarını ve diğer verilerini rahatlıkla saklamalarına imkan tanıyor. Telefonun batarya kapasitesi ise 5160 mAh olarak belirlenmiş ve 18W hızlı şarj desteği ile geliyor. Bu özellik, uzun pil ömrü ve hızlı şarj avantajı sunuyor. Ancak kutudan çıkan şarj adaptörünün 10W olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

Söz konusu cihaz, arka tarafta 13MP çözünürlüğünde bir ana kameraya ve ön tarafta 5MP çözünürlüğünde bir selfie kamerasına sahip. Ses deneyimi için tek hoparlör bulunurken, 3.5 mm kulaklık girişi de kullanıcıların klasik kulaklıklarını kullanmalarına olanak tanıyor.

Bu özelliklerle donatılmış Redmi 14R, 155 dolarlık fiyat etiketi ile bütçe dostu bir seçenek olarak dikkat çekiyor. Xiaomi’nin bu yeni modeli, uygun fiyatlı telefon arayışında olan kullanıcılar için iyi bir alternatif sunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.