Dolar 34,0600
Euro 37,9213
Altın 2.820,16
BİST 9.758,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Per 25°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C

Tony Hawk Yeniden Activision’la Görüşmelere Başlamış

25. yıldönümü yaklaşıyor

Tony Hawk Yeniden Activision’la Görüşmelere Başlamış
13 Eylül 2024 19:56
55

Tony Hawk bu yıl 25. yıldönümünü kutlayacak olan Tony Hawk’s Pro Skater için çeşitli planların olduğunu ve Activision ile yeniden seri hakkında görüşmelere başladığını söyledi.

Mythical Kitchen’a konuşan efsane için yıldönümü için bir şeylerin planlandığını söylerken konuyla ilgili detay vermekten ise kaçındı. “Keşke size daha fazlasını söyleyebilseydim ama tek söyleyebileceğim Activision ile yeniden görüşüyoruz ve bir şeyler üzerinde çalışıyoruz. Hayranların gerçekten de takdir edeceği bir şey olacak bu.” diyor Tony Hawk.

Tony Hawk bundan iki yıl önce Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 başarısının ardından ikinci bir remake koleksiyonu planladıklarını ama Vicarious Visions’ın Activision tarafından yutulmasının ardından bu planların rafa kalktığını açıklamıştı.

  • Bu Paylaşım, Tony Hawk Pro Skater Hayranlarını Heyecanlandırdı

Hayranları memnun edecek bu haber acaba “rafa kalkan” bu projenin tekrar gündeme gelmesi olabilir mi ki acaba? Bundan aşağısı pek kurtarmaz gibime geliyor 🙂

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.