Dolar 34,0576
Euro 37,9228
Altın 2.817,24
BİST 9.758,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Per 25°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C

Son hali sosyal medyada gündem oldu: Ankaralı Turgut’un hastalığı ne? Neden isyan etti

2017 yılında KOAH rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan Ankaralı Turgut hayranlarını üzdü. Söylediği türkülerle senelerdir bir dinleyici kitlesine hitap eden sanatçının son hali görenleri şaşırttı. Bir süredir sağlık problemleri yaşayan ve mide ağrısıyla gittiği hastanede kanser olduğunu öğrenen ünlü şarkıcı Ankaralı Turgut, geçirdiği zorlu süreci anlattı.

Son hali sosyal medyada gündem oldu: Ankaralı Turgut’un hastalığı ne? Neden isyan etti
13 Eylül 2024 15:48
33
Bir süredir sağlık problemleri yaşayan ve mide ağrısıyla gittiği hastanede kanser olduğunu öğrenen ünlü şarkıcı Ankaralı Turgut, geçirdiği zorlu süreci anlattı.

Söylediği türkülerle senelerdir bir dinleyici kitlesine hitap eden Ankaralı Turgut’un son hali gündem oldu. Yaşadığı hastalık sebebiyle 13 kilo veren Ankaralı Turgut yaşadığı zor günleri anlattı.

Son hali gündem oldu: Ankaralı Turgut’un hastalı ne?

Ankaralı Turgut adıyla tanınan Turgut Karataş, mide ağrısıyla gittiği hastanede kanser olduğunu öğrendi.

Yaşadığı hastalık sebebiyle 13 kilo veren Ankaralı Turgut yaşadığı zor günleri anlattı. Hastalık sürecince zayıflayan ve maddi olarak zor günler geçiren şarkıcı akıllı ilaç tedavisine başlayamadı.

Kısa bir süre önce tekrar hastaneye kaldırılan Ankaralı Turgut’un kızı sosyal medyada babası için dua istemişti.

Kanserle mücadele ettiği öğrenilen ve hastane görüntülerindeki zayıflığıyla dikkat çeken Ankaralı Turgut’un son hali gündem oldu.

13 kilo verdi

Katıldığı yayında hastalığını anlatan Ankaralı Turgut’un açıklamaları da gündem oldu. Ankaralı Turgut yaşadığı hastalığı

“Karaciğerde sarkma var dediler. Aşağı yukarı 1,5 aya yakın yattım. 12-13 kilo falan verdim. Bende 3 ay içerisinde oluşan bir şey”

ifadeleriyle anlattı.
Vücudundaki kanser karaciğerine yayılan ve akıllı ilaç kullanması gereken türkücü maddi durumunun el vermemesinden dolayı isyan ederek
“Şimdi o ilacı olmak için sıkıştık çünkü tanesi 65-67 bin lira. Çok para kazanan sanatçı değilim bu ülkede. Düşmez kalkmaz bir Allah’tır. Kaç trilyonluk insan bile bir anda sıfıra düşebiliyor”

şeklinde konuştu. Yabancı filmlerde türkülerinin izinsiz kullanıldığı fakat kendisine telif ödenmediğini dile getiren Turgut Karataş,
“Orada benim şarkılarım tıklanıyor ama bana bir şey gelmiyor. Gelir olmayınca ne olacak? Mecburen maddi sıkıntı çekiyorsun”

dedi.

“Kimse arayıp geçmiş olsun demedi”

Sanat camiasının vefasızlığından yakınan Ankaralı Turgut
“Sanat camiasından kimse arayıp geçmiş olsun demedi. Yani ne varlığına güven diyor ne sağlığına güven. Onun için gönül kırgınlığım sadece sanat camiasındaki insanlara var. Sevenlerim benden hayır dualarını eksik etmesin. Her şeyin başı sağlık.”

dedi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.