Dolar 34,0600
Euro 37,9213
Altın 2.820,16
BİST 9.758,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C

Roland Sallai İstanbul’a geliyor: Galatasaray 15 milyonluk yıldızla anlaşma sağladı

Galatasaray transfer sezonun son saatlerinde bombayı patladı. Bu gelişmenin ardından Galatasaray, Freiburg’tan 27 yaşındaki Macar kanat oyuncusu Roland Sallai’yi transfer etmek için Galatasaraylı idareciler resmi girişimde bulundu. Yıldız futbolcu ile anlaşma sağlandı. Peki, Roland Sallai Galatasaray’dan ne kadar kazanacak, kaç milyon euro? İşte detaylar.

Roland Sallai İstanbul’a geliyor: Galatasaray 15 milyonluk yıldızla anlaşma sağladı
13 Eylül 2024 20:28
44

Transfer çalışmalarını sürdüren Roma’dan Nicola Zalewski transferinde istediği sonucu alamayan Galatasaray, kanat takviyesi için rotayı son saatlerde Almanya’ya çevirdi.

Bu gelişmenin ardından Galatasaray, Freiburg’tan 27 yaşındaki Macar kanat oyuncusu Roland Sallai’yi transfer etmek için Galatasaraylı idareciler resmi girişimde bulundu.

Galatasaray, Rolland Sallai için Freiburg’a 6 Milyon € + bonuslar şeklinde resmi teklif yaptı.

Sarı kırmızılı takım, Freiburg ile Rolland Sallai transferi için 6 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardı. Galatasaray bonservisi üç yıla yayarak ödeyecek.

Sarı-kırmızılı takım, Roland Sallai’ye yıllık 2,5 milyon euro civarında maaş ödeyecek.

Galatasaray’ın anlaşma sağladığı Macar futbolcu Rolland Sallai, bu akşam 19.50’de İstanbul’da olacak.

ROLAND SALLAİ KİMDİR?

Freiburg’un 2018 yılında 4,5 milyon euro karşılığında APOEL Nikosia’dan transfer ettiği Roland Sallai, geçen sezon 37 resmi maçta 8 gol ve 4 asistlik katkı yaptı.

Sallai’nin Freiburg ile sözleşmesi 2025 Haziran ayında bitecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.