Dolar 34,0496
Euro 37,9605
Altın 2.817,76
BİST 9.758,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Per 25°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C

“Kedi Simülatörü” Stray, Yetim Kaldı: Şirketin Tüm Çalışanları İstifa Etti

Kedi simülasyonu oyunu Stray’in yayımcı şirketinde kaos çıktı. Çatı şirketin aldığı karar doğrultusunda tüm oyun ekibi, istifasını verdi. Krizin nasıl çözüleceği belli değil.

“Kedi Simülatörü” Stray, Yetim Kaldı: Şirketin Tüm Çalışanları İstifa Etti
13 Eylül 2024 17:36
42

Piyasaya sürüldüğü dönem büyük ses getiren kedi simülasyonu oyunu Stray’in yayımcısı Annapurna Interactive ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Bloomberg’in edindiği bilgiye göre stüdyonun tüm çalışanları, yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle istifa etti

Yaşanan anlaşmazlığın nedeni ise şirketin devredilmek istenmesi olarak açıklandı. Edinilen bilgilere göre Annapurna, Stray’i geliştiren Annapurna Interactive’i bağımsız bir şirket olarak devretmek istiyordu. Ancak çalışanların böyle bir ayrılığı istememeleri, süreci çıkmaza soktu.

Mevcut oyun ve projelere bir şey olmayacak

Bloomberg’e konuşan bir sözcü istifa haberini doğrularken, mevcut oyun ve diğer projelerin Annapurna bünyesinde kalmaya devam edeceğini söyledi. Ancak oyun bölümünde çalışan kalmadığı için en azından bir süreliğine Stray ve diğer oyunlar için çalışma yapılamayacaktır. Bu durumun oyuncuları nasıl etkileyeceği şimdilik belirsiz.

Bu arada; Annapurna Interactive, bir süredir yeni oyun projeleri üzerinde de çalışıyordu. Bu bağlamda; Blade Runner 2033: Labyrinth, Ghost Bike ve Wanderstop gibi projeler, şimdilik askıya alınmış gibi görünüyor. Bu oyunlarla ilgili neler yaşanacağını zaman gösterecek.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.