Dolar 34,0936
Euro 37,9309
Altın 2.814,74
BİST 9.758,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C

iPhone 16 Pro ve Pro Max stokları iki saatte tükendi!

iPhone 16 Pro ve Pro Max ön sipariş stokları tükendi. Buna göre telefon teslimatları 5-6 hafta gecikecek.

iPhone 16 Pro ve Pro Max stokları iki saatte tükendi!
13 Eylül 2024 21:31
95

Apple’ın yeni akıllı telefon modelleri iPhone 16 Pro ve Pro Max, ön sipariş kapsamında satışa çıktığı andan itibaren büyük ilgiyle karşılandı. Buna göre ön siparişlerin başladığı ilk saatler içerisinde tüm stoklar tükendi. Yeni ön siparişlerin en erken 5-6 hafta arasında teslim edileceği belirtiliyor.

iPhone 16 Pro ve Pro Max ön sipariş teslimatları 5-6 hafta gecikecek

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen etkinlikte tanıtılan iPhone 16 serisi, yapay zekalı özellikleri ve yenilikçi tasarımıyla büyük beğeni toplamıştı. Özellikle Pro ve Pro Max modelleri, A18 Pro çipi, yenilenmiş kamera sistemi ve Kamera düğmesiyle dikkat çekiyordu.

Yoğun ilgi ise Apple Store’da ön siparişlerin başladığı andan itibaren kendini gösterdi. Apple’ın resmi web sitesine göre Pro ailesi için en erken teslimatların 5-6 hafta içerisinde yapılacağı söyleniyor. Yani birçok kullanıcı, Pro veya Pro Max için uzun süre beklemek zorunda kalacak.

Türkiye’nin dışında Almanya dahil olmak üzere çeşitli Avrupa ülkelerinde de stokların tükendiği belirtildi. Şirketin Pro ailesi için ne kadarlık bir stok kontrolü yaptığı belirsiz olsa da, ilk iki saatte yaşanan bu yoğunluğun dikkat çektiğini söyleyelim.

Yeni seri Türkiye’deki fiyatlandırmasıyla dikkat çekiyor. Buna göre iPhone 16’nın başlangıç fiyatı 64 bin 999 TL olarak belirlendi. iPhone 16 Pro Max 1TB için fiyatın 119 bin 999 TL’ye kadar çıktığını belirtmek gerekiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.