Dolar 34,0600
Euro 37,9213
Altın 2.820,16
BİST 9.758,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Per 25°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C

Guinness, Garry’s Mod’un Tüm Zamanların En Çok Satan PC Oyunu Olduğunu Açıkladı

PC sandbox oyunu Garry’s Mod bir Guinness Dünya Rekoru ile oyun tarihine adını altın harflerle yazdırmayı başardı. Bu ay yayınlanan Guinness Dünya Rekorları: Gamer’s Edition 2025 kitabı, Garry’s Mod oyununun artık tüm zamanların en çok satan PC özel …

Guinness, Garry’s Mod’un Tüm Zamanların En Çok Satan PC Oyunu Olduğunu Açıkladı
13 Eylül 2024 18:58
54

PC sandbox oyunu Garry’s Mod bir Guinness Dünya Rekoru ile oyun tarihine adını altın harflerle yazdırmayı başardı. Bu ay yayınlanan Guinness Dünya Rekorları: Gamer’s Edition 2025 kitabı, Garry’s Mod oyununun artık tüm zamanların en çok satan PC özel oyun unvanına sahip olduğunu ortaya koyuyor.

Facepunch Studios tarafından geliştirilen ve ilk olarak 2004 yılında yayınlanan Garry’s Mod, Half-Life 2, Portal ve Left 4 Dead gibi Valve oyunlarından öğeler alıyor ve oyuncuların nesnelerle sonsuz şekillerde etkileşime girmesine olanak tanıyor.

Sandbox oyununun bu özgürlüğü, oyuncular arasında nesiller boyunca yankı buldu ve böylece Garry’s Mod’u başarıya taşıdı. 18 yıl sonra, Steam’de 20 milyondan fazla satan oyun, PC’ye özel satışlarda Total War: Warhammer 2 ve World of Warcraft gibi daha popüler oyunları bile geride bırakma başarısı gösterdi.

Oyunun yaratıcısı Garry Newman bu başarıdan dolayı şaşırdı ve minnettar oldu. Newman, X’te “Dünya rekoru sahibi olup da karides kokteyli cipsleriyle ilgili olmayacağımı hiç hayal etmemiştim” şeklinde bir paylaşım yaptı.

SteamDB‘ye göre oyun, son 24 saatte 24.000’den fazla eş zamanlı oyuncuya sahip oldu. Hala deneyimlemediyseniz oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilir ve 9.99 dolar karşılığında satın alabilirsiniz.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.