Dolar 34,0573
Euro 37,9417
Altın 2.818,71
BİST 9.758,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Per 25°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C

GTA 6 sürprizi gelir mi? PlayStation State of Play tarihi sızdı

PlayStation State of Play etkinliği beklenenden erken düzenlenebilir. İddialara göre ay sonunda yeni oyunlar duyurulacak.

GTA 6 sürprizi gelir mi? PlayStation State of Play tarihi sızdı
13 Eylül 2024 16:25
59

Sony Interactive Entertainment, Eylül ayının sonlarına doğru yeni bir State of Play etkinliği düzenlemeye hazırlanıyor. Sektör kaynaklarından gelen son sızıntılar, etkinliğin 24 Eylül civarında gerçekleşebileceğini öne sürüyor.

PlayStation State of Play Eylül sonunda düzenlenebilir

Sony, State of Play etkinkleri kapsamında PlayStation oyunları için yeni bilgiler ve fragmanlar sunuyor. Son State of Play etkinliğinin Mayıs ayında düzenlendiğini ve Astro Bot, Marvel Rivals ve Concord gibi oyunlara odaklandığını hatırlatalım.

Yakın zamanda tanıtılan PlayStation 5 Pro, eleştirilere rağmen Sony’nin bir sonraki State of Play etkinliğinin ana odağında yer alabilir. Şirket, 700 dolarlık fiyat etiketi ve ayrı satılan aksesuarlarıyla tepki çekmiş olsa da, PS5 Pro’ya özel oyunlarını duyurabilir.

Etkinlikte, PS5/PS5 Pro oyunlarının yeni görüntüleri ve oynanış videolarının gösterilmesi bekleniyor. Muhtemel oyunlar arasında Astro Bot için yeni bir DLC ve uzun zamandır beklenen Metal Gear Solid remastered’ı yer alabilir. Düşük bir ihtimal olsa da, GTA 6‘nın gelebileceği de söyleniyor.

Öte yandan iddialara göre Sony şu anda AMD ile ortaklaşa yeni bir el konsolu üzerinde çalışıyor. Bu cihaz, PlayStation Vita’nın halefi olabilir ve Sony’nin el konsolu pazarına geri dönmesini sağlayabilir. Ancak bu konsol hala erken tasarım aşamasında ve henüz üretime geçme kararı alınmamış durumda.

PlayStation 5 Pro destekli yapımlar arasında Alan Wake 2, Assassin’s Creed: Shadows, Final Fantasy 7 Rebirth, Gran Turismo 7 ve birkaç oyun daha bulunuyor.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.