Dolar 34,0600
Euro 37,9213
Altın 2.820,16
BİST 9.758,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Per 25°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C

Ece Seçkin’e eşinden moral sürprizi! Doğum gününe özel parti verildi

Moral bulması için eşinin sürpriz partisinde görüntülenen şarkıcı Ece Seçkin, iki aylık bebeğini kaybetmesinin ardından ilk kez konuştu.

Ece Seçkin’e eşinden moral sürprizi! Doğum gününe özel parti verildi
13 Eylül 2024 20:29
27
Haber Merkezi

2021 yılında uzatmalı sevgilisi pilot Çağrı Terlemez ile 2021 yılında evlenen ünlü şarkıcı Ece Seçkin, apar topar ameliyata alınmıştı. Ünlü ismin iki aylık hamileyken bebeğini kaybettiği öğrenilmişti.

33 yaşına giren Ece Seçkin, önceki gece bir mekanda doğum gününü kutladı. Şarkıcı, yakın dostlarının ve ailesinin katıldığı etkinlik esnasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı:

“HABERİM YOKTU”

Benim haberim yoktu. Eşim Çağrı bana da sürpriz yaptı. Bu kadar kalabalık bir ortam beklemiyordum. 5-6 kişilik bir yemek olur diye düşünmüştüm ama bayağı kişi var burada. Düğün gibi geldi ilk başta. Başak burcu olduğum için sürpriz sevmem aslında ama bu sürprizi çok sevdim. Çok özlediğim ve uzun zamandır görmediğim arkadaşlarım burada.

“Her yaşın ayrı bir güzelliği var. Tadını çıkara çıkara yaşıyorum. Bir sürü sevenlerimle hayranlarımla güzel bir doğum günü. Biraz zor bir yaş geçirdim aslında, benim için kötü bir yaş oldu. Bu kötü seneyi geride bırakıp, yepyeni bir hayatın başlangıcı olarak başlıyorum bu yaşıma.”

“ATA BİNİYORUM”

Şu anda iki tane atım var. Hafta sonu bir tanesi yarış koşacak. Onun heyecanı içerisindeyim. Ata biniyorum çocukluğumdan beri. Birisini babam, birisini de eşim hediye etti. Her fırsatta soluğu onların yanında alıyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.