Dolar 34,0573
Euro 37,9417
Altın 2.818,71
BİST 9.758,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Per 25°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C

Dünyanın En Lüks iPhone 16 Pro Modeli ile Tanışın

iPhone modellerini daha da lüks kılan malzeme anlayışı ile tanınan Caviar, iPhone 16 Pro için de gecikmedi. Karşınızda dünyanın en lüks iPhone modeli.

Dünyanın En Lüks iPhone 16 Pro Modeli ile Tanışın
13 Eylül 2024 16:51
45

Dubai merkezli bir marka olan Caviar, dünyanın en lüks iPhone 16 Pro modelini görücüye çıkardı. Standart modele göre oldukça pahalı bir fiyatla karşımıza çıkartılan model Desert Titanium rengini baz alıyor.

Arka kapağı 18 karat altından yapılan cihazın tasarımcıları Art Deco ve modern tasarım dillerinden ilham alarak böyle kapağın tasarlandığını belirtiyor. Örneğin, “Symphony” modeli, simetri ve altın oranı birleştiren bir Arşimet spiraline dayalı parametrik bir desene sahip. Telefonun Apple logosu da Desert Titanium renginde 18 ayar altına sahip.

Symphony modeline ek olarak, Caviar iki tane daha sınırlı sayıda iPhone 16 Pro modeli tanıttı: Duomo ve Paramount. Her model benzersiz altın hatlara sahip ve hem 18 hem de 24 ayar altın versiyonları mevcut.

Bu benzersiz serinin fiyatları ise dudak uçuklatıyor, Apple’ın fiyatlandırmalarını henüz pahalı bulmadıysanız bu kesinlikle sizi şoka uğratacak, modeller için kapı 10.630 dolardan açılıyor ve en yüksek 62.740 dolara kadar çıkıyor. Türkiye’ye uğramayacağı kesin olan bu özel seri için hedef kitle gerçekten de çok kısıtlı.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.