Dolar 34,0386
Euro 37,9408
Altın 2.820,06
BİST 9.758,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Per 25°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C

Cyberpunk 2077, AMD ve Intel’in büyük desteğini aldı!

Cyberpunk 2077 için büyük güncelleme paketi geldi. Yeni AMD FSR3 ve Intel Xe Super Sampling destekleriyle grafik performansı uçacak.

Cyberpunk 2077, AMD ve Intel’in büyük desteğini aldı!
13 Eylül 2024 17:58
53

AMD, Cyberpunk 2077 severler için güzel haberi verdi. Oyun, yepyeni bir güncelleme ile birlikte AMD FSR3 frame oluşturma desteği kazandı. Öyle ki, yeni güncelleme ile birlikte grafik performansı önemli ölçüde artacak ve oyun deneyimi çok daha akıcı hale gelecek. Ancak, bu yeniliğin yalnızca PC kullanıcıları için olduğunu belirtmekte fayda var.

Cyberpunk 2077, AMD FSR3 ve Intel Xe Super Sampling 1.3 desteği aldı

Bu arada, bu güncelleme sadece AMD FSR3 ile sınırlı değil. Aynı zamanda Intel Xe Super Sampling 1.3 desteği de oyuna eklendi. Yani oyuncular, grafik ayarlarını daha da optimize ederek görsel olarak en üst düzeyde bir oyun deneyimi yaşayabilecekler.

Dahası, artık DLAA ve DLSS ışın izleme özelliklerini aynı anda kullanabilmek de mümkün. Cyberpunk 2077’nin görsel zenginliği, bu güncellemelerle bir adım öteye taşındı. Hatırlayacağınız üzere, Cyberpunk 2077 çıkışında büyük sorunlarla boğuşmuş, birçok hata ve performans problemi nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

Oyun o kadar problemliydi ki, PlayStation Store’dan bile kaldırılmıştı. Ancak, CD Projekt RED pes etmedi ve düzenli güncellemelerle oyunu sürekli olarak iyileştirdi. Şimdi, bu çabaların karşılığını almış gibi görünüyor; çünkü oyun Steam‘de son 30 gün içerisinde %94 oranında olumlu yorum aldı ve yeniden büyük bir oyuncu kitlesi kazandı.

Güncelleme sadece performansı artırmakla kalmıyor, aynı zamanda oyuna Phantom Liberty gibi genişleme paketleri ile yeni içerikler de ekliyor. Bu da Cyberpunk 2077’nin yeniden gündemde kalmasına yardımcı olacak.

Peki, siz bu güncelleme hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.