Dolar 34,0573
Euro 37,9417
Altın 2.818,71
BİST 9.758,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Per 25°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C

Annapurna Interactive’in Tüm Çalışanları İstifa Etti!

Sektörde inanılmaz şeyler oluyor

Annapurna Interactive’in Tüm Çalışanları İstifa Etti!
13 Eylül 2024 16:52
45

İşten çıkartmalar, stüdyo kapatmalar derken sıra buna da geldi. Annapurna Interactive’in tüm çalışanları resmen istifa etti. Annapurna’nın dağıtıcı kanadında toplu istifa kararı gündeme bomba gibi düştü.

Bloomberg’in haberine göre çalışanlar, Annapurna Grubu’nun sahibi Megan Ellison ile çıkan tartışma sonucunda stüdyodan ayrılma kararı aldı. İddialara göre Annapurna Interactive patronu Nathan Gary, Ellison ile anlaşamayınca tüm ekibiyle birlikte istifa etmeye karar verdi.

Yine Bloomberg’e göre bu tartışmanın nedeni “bağımsızlık” kararı. Daha önce dağıtıcı kanadını tamamen bağımsız hale getirmek isteyen Ellison, bu kararını son anda değiştirince ekibinden tepki almış. Nathan Gary, yaptığı açıklamada toplamda 25 kişinin istifa ettiğini ve bu kararı vermenin kolay olmadığına değinmiş.

Yönetim katından gelen açıklama ise bana oldukça politik geldi: “Ekibimiz, bu geçiş sürecinde hem geliştirme kanadımıza hem de ortaklıklarımıza destek vermeye devam edecek.”

Buna ek olarak Annapurna bu kararın ardından hiçbir projenin ertelenmeyeceğine de değinmiş.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.