Dolar 34,0575
Euro 37,9149
Altın 2.820,67
BİST 9.758,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Per 25°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C

Adis Jahovic ve Berkan Emir, amatöre transfer oldu

İzmir 1. Amatör ekiplerinden Narlıdere Belediyespor, 37 yaşındaki Adis Jahovic ve 36 yaşındaki Berkan Emir’i kadrosuna kattı.

Adis Jahovic ve Berkan Emir, amatöre transfer oldu
13 Eylül 2024 19:10
32
İHA

Narlıdere Belediyespor, yeni sezon öncesinde iki önemli transfere imza attı.

İzmir ekibi, bir zamanlar Göztepe, Konyaspor, Yeni Malatyaspor, Antalyaspor ve Bodrum FK formaları giyen Adis Jovic’i ve yine Türkiye’de Süper Lig’in yanı sıra 1. Lig’de oynayan Berkan Emir’i kadrosuna kattı.

Teknik Direktör İlhan Şahin yönetiminde yeni sezona hazırlanan Narlıdere Belediyespor’un transferlere devam edeceği ifade edildi.

“GENÇLERİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİNE OLAN İNANCIMIZ TAMDIR”

Öte yandan Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, bu transferleri resmi sosyal medya hesabından duyurdu.

Başkan Uzun yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

Narlıdere Belediyesporumuzun yeni transferleri birçok ligde gol krallıkları yaşayan usta golcü Adis Jahovic ve jeneriklik gollerin ismi Berkan Emir, yeni Kulüp Başkanımız Murat Çetinyaka ile birlikte misafirimiz oldu. Teknik direktörlüğünü Göztepemizin önemli futbolcularından İlhan Şahin’in yaptığı Narlıdere Belediyesporumuzun, deneyimli, profesyonel ve sporculuk ahlakı üst düzey olan yönetici ve sporcularıyla birlikte yeni dönemde Narlıdereli gençlerimize güzel örnek olacağına ve onları spora teşvik edeceğine olan inancımız tamdır.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.