Dolar 34,0702
Euro 37,8991
Altın 2.816,15
BİST 9.758,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 26°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
26°C
Hafif Yağmurlu
Çar 24°C
Per 26°C
Cum 24°C
Cts 25°C

Samsung Galaxy S25’in ilk görüntüleri ortaya çıktı

Birkaç gün önce Galaxy S25 Ultra’nın üç boyutlu render görüntüleri ortaya çıkmış ve sizlere sunmuştuk. Şimdi de serinin küçük modeli Galaxy S25’in render resimleri ve videosu ortaya çıktı. Android Headlines tarafından sızdırılan görüntülere …

Samsung Galaxy S25’in ilk görüntüleri ortaya çıktı
12 Eylül 2024 23:31
39

Birkaç gün önce Galaxy S25 Ultra’nın üç boyutlu render görüntüleri ortaya çıkmış ve sizlere sunmuştuk. Şimdi de serinin küçük modeli Galaxy S25‘in render resimleri ve videosu ortaya çıktı.

Android Headlines tarafından sızdırılan görüntülere göre Galaxy S25, selefi Galaxy S24 ile oldukça benzer bir tasarıma sahip olacak. Tek dikkat çekici değişiklik, kamera lenslerinin etrafına siyah bir halkanın eklenmiş olması. Samsung, bu tasarım öğesini ilk olarak bu yılın başlarında Galaxy Z Fold 6‘da kullanmıştı. Benzer tasarım öğesi Galaxy S25 Ultra modelinde de yer alacak.

Daha ince bir gövdeye sahip olacak

Çerçeve kalınlıkları Galaxy S24 ile benzer görünüyor. Galaxy S25’in 6,2 inç ekranla gelmesi ve 146,9 x 70,4 x 7,2 mm boyutlara sahip olması bekleniyor. Galaxy S24’ün 147 x 70,6 x 7,6 mm boyutlarıyla kıyasladığımızda, telefonun bir miktar inceldiği görülüyor. Ancak, telefon incelmesine rağmen batarya kapasitesinden feragat edilmeyecek, selefi gibi 4000 mAh bataryayı koruyacak.

Samsung’un Galaxy S25’te hangi işlemciyi tercih edeceği şuan için belirsizliğini koruyor.  Şirketin, geçtiğimiz seneki gibi çift işlemci stratejisini sürdürebileceği söylenirken, bazı raporlar sadece Snapdragon 8 Gen 4 çipsetini kullanabileceğini iddia ediyor. Ancak Snapdragon 8 Gen 4 tercih edilirse, çipsetin yüksek maliyetinden ötürü fiyatlarda artış görmemiz olası.

Samsung Galaxy S25 serisinin önümüzdeki senenin başında Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. O zamana kadar telefonlarla ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.