Dolar 34,0702
Euro 37,8991
Altın 2.816,15
BİST 9.758,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 26°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
26°C
Hafif Yağmurlu
Çar 24°C
Per 26°C
Cum 24°C
Cts 25°C

Rugrats: Adventures in Gameland, Epic Games Store’da Ücretsiz Oldu

Epic Games Store tarafından bu hafta Rugrats: Adventures in Gameland ve Super Crazy Rhythm Castle oyunları ücretsiz olarak dağıtılıyor. 349 TL ve 340 TL değerindeki oyunlar geçtiğimiz haftanın Sniper Ghost Warrior Contracts ve Football Manager 2024 …

Rugrats: Adventures in Gameland, Epic Games Store’da Ücretsiz Oldu
12 Eylül 2024 23:51
28

Epic Games Store tarafından bu hafta Rugrats: Adventures in Gameland ve Super Crazy Rhythm Castle oyunları ücretsiz olarak dağıtılıyor. 349 TL ve 340 TL değerindeki oyunlar geçtiğimiz haftanın Sniper Ghost Warrior Contracts ve Football Manager 2024 hediyelerinin yerini aldı.

Rugrats: Adventures in Gameland, klasik Rugrats çizgi dizisinde geçen yepyeni bir macera. Oyun sadece birkaç gün önce yayınlandı ve Epic bunu tüm PC oyuncularına ücretsiz olarak sunuyor. Oyunda Tommy, Chuckie, Phil ve Lil, Tommy’nin evini hayal güçlerini kullanarak bir video oyununa dönüştürüyor ve geçilecek çeşitli yan kaydırmalı seviyeler var. Oyun, 8-bit ve HD sanat grafik modlarıyla birlikte co-op olarak da oynanabiliyor.

Geliştirici Second Impact Games’ten gelen 2*23 yapımı Super Crazy Rhythm Castle ise bir ritim macerası sunuyor. Ayrıca co-op olarak da oynanabilen bu müzikal oyun, oyuncuların her zaman ritme bağlı kalırken görevleri ve mini oyunları tamamlamasını sağlıyor.

Oyunları 19 Eylül Perşembe saat 18:00’e kadar kütüphanenize kalıcı olarak ekleyebilirsiniz. Gelecek hafta ise TOEM ve The Last Stand: Aftermath verilecek.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.