Dolar 34,0702
Euro 37,8991
Altın 2.816,15
BİST 9.758,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 26°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
26°C
Hafif Yağmurlu
Çar 24°C
Per 26°C
Cum 24°C
Cts 25°C

eFootball için beklenen Türkçe spiker geliyor

Konami’nin popüler futbol oyunu eFootball, 2024/25 sezonuna hızlı bir başlangıç yapıyor. Yeni güncelleme, oyun mekaniklerinde yapılan değişiklikler ve oyuncuların ilgisini çekecek çeşitli oyun içi kampanyalarla oyunculara daha zengin bir deneyim …

eFootball için beklenen Türkçe spiker geliyor
12 Eylül 2024 23:32
43

Konami’nin popüler futbol oyunu eFootball, 2024/25 sezonuna hızlı bir başlangıç yapıyor. Yeni güncelleme, oyun mekaniklerinde yapılan değişiklikler ve oyuncuların ilgisini çekecek çeşitli oyun içi kampanyalarla oyunculara daha zengin bir deneyim sunuyor. Ancak en büyük haber ise Türkçe spiker tarafında. Yapılan açıklamaya göre Müjdat Muratoğlu ve Gökhan Abdik, Aralık ayında eFootball’a Türkçe spiker olarak eklenecek.

Oynanış değişiklikleri

Yeni sezonun en dikkat çekici yeniliklerinden biri, topluluk geri bildirimleri doğrultusunda yapılan değişiklikler. Sözleşme sınırlamaları kaldırılarak, oyuncuların artık sözleşmesi bitmiş futbolcuları dahi kullanabilmesi sağlanıyor. Bu, oyuncu kadrolarını özgürce oluşturmak isteyen kullanıcılar için önemli bir avantaj. Ayrıca oyuncu ilerlemesine otomatik seçenekler eklenmiş durumda, böylece karmaşık denge ayarları ile uğraşmadan futbolcuların gelişimi daha kolay hale geliyor. Bu ayrıca GP harcamaya gerek kalmadan oyuncu ilerlemesini sıfırlama özgürlüğü de getiriyor.

 

Bir diğer yenilik ise “İncelikli Top Sürme” (Finesse Dribble) özelliği. Bu özellikle oyuncular, hücum ve savunma arasındaki taktiksel mücadelelerde daha fazla manevra yapma şansına sahip olacak. Bunun yanında, yeni “Booster Yuvası” (Booster Slot) özelliği de futbolcuların kişiselleştirilmesine ve onlara ekstra istatistikler sağlamaya yardımcı oluyor. Kullanıcılar, “Rastgele” veya “Seçmeli” Booster Jetonları kazanıp kullanarak, 17 farklı Güçlendirici türü aracılığıyla futbolcularına ince ayar çekebilirler. Ronaldinho, Ludovic Giuly ve Deco gibi futbol efsaneleri ise bu özellik sayesinde yeni güncellemeyle birlikte Epic kartlar olarak oyuna ekleniyor.

Oyuncuları bekleyen kampanyalar

eFootball 2024/25 sezonunda kullanıcıları pek çok özel kampanya ve bonus bekliyor. Rüya Takım’ını güçlendirmek isteyen oyuncular için yeni etkinlikler ve eğitim programları sunuluyor. Oyuncular, özel eğitimleri tamamladıktan sonra Showtime Messi kartını kazanabilecek. Ayrıca kampanya süresince ücretsiz giriş bonusu olarak 7 rastgele güçlendirici jeton, 7 beceri eğitim programı ve 300 eFootball jetonu kazanabilecekler.

Startup kampanyasında ayrıca Highlight: FC Barcelona Robert Lewandowski, Highlight: FC Bayern Leroy Sané ve FC Barcelona ile FC Bayern için 2 Highlight çekiliş şansı fırsatı gibi özel giriş hediyeleri de yer alacak. Bunlara ek olarak Messi, Neymar ve takım arkadaşları “Ambassador (Sözcü) Sürümü”ne booster’larıyla birlikte geliyor. eFootball’un dünyaca ünlü elçisinin yanı sıra, onunla oynayan 10 dünya klasmanındaki oyuncuyu da içeren paketler (Mobil ve Steam için “elçi paketi” olarak adlandırılacak) oyuna yeni gelenler arasında.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.