Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Yakında Windows 11’in Dosya Gezgini’nden Android telefonlara erişilebilecek

Microsoft, Android telefonlara doğrudan Windows 11’in Dosya Gezgini’nden erişim özelliğini test etmeye başladı. Windows Insider kullanıcıları için kullanıma sunulan özellik ile artık Android telefonlardaki klasörlere ve dosyalara kablosuz olarak …

Yakında Windows 11’in Dosya Gezgini’nden Android telefonlara erişilebilecek
27 Temmuz 2024 00:04
32
Microsoft, Android telefonlara doğrudan Windows 11’in Dosya Gezgini’nden erişim özelliğini test etmeye başladı. Windows Insider kullanıcıları için kullanıma sunulan özellik ile artık Android telefonlardaki klasörlere ve dosyalara kablosuz olarak erişmek mümkün hale geliyor.

Windows 11’de Android telefonlara erişim kolaylaşıyor

Yeni entegrasyon ile Dosya Gezgini’ndeki sol panelde bağlı telefonlar tıpkı bir USB cihaz gibi görünüyor. Buradan PC ile Android cihaz arasında dosya transferi, kopyalama ve silme gibi işlemler kolaylıkla yapılabiliyor. Böylece, şuanda kullanımda olan Phone Link uygulamasına gerek kalmadan işlemler çok daha kolay bir şekilde halledilebiliyor.

Yeni özelliğin kullanılabilmesi için Android 11 veya üzeri bir cihaza, Windows Insider programına dahil olmaya ve Link to Windows uygulamasının beta sürümüne ihtiyaç duyuluyor. Şartları karşılayan kullanıcılar, yeni Dosya Gezgini özelliğini Ayarlar > Bluetooth ve Cihazlar > Mobil Cihazlar‘a giderek Cihazları Yönet bölümünden Android telefonuna erişim izni vererek etkinleştirebiliyor.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.