Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Windows 11 beklenen tasarım değişikliğini alıyor!

Son güncelleme ile Windows 11 Dosya Gezgini yenileniyor. Microsoft, işletim sisteminde önemli değişikliklere gidiyor.

Windows 11 beklenen tasarım değişikliğini alıyor!
27 Temmuz 2024 00:06
33

Microsoft, Windows 11 için kritik bir güncelleme paylaştı. Windows 11’in 22H2 ve 23H2 sürümleri için kullanılabilir olan güncelleme kapsamında birçok hata giderildi ve aynı zamanda Dosya Gezgini’nde çeşitli iyileştirmelere gidildi.

Son güncelleme ile Windows 11 Dosya Gezgini yenileniyor

KB5040527 olarak paylaşılan güncelleme; Dosya Gezgini’nde sekmeleri çoğaltma imkanı tanıyor. Kullanıcılar artık açık bir sekmeye sağ tıklayarak “Sekmeyi çoğalt” seçeneğini seçebilir ve sekmenin kopyasını oluşturabilecek.

Bu özellik, Dosya Gezgini ile çoklu görevleri gerçekleştirmeye yardımcı olacak. Aynı klasörün birden fazla örneğinin aynı anda açık kalmasını da sağlıyor. Tabii zorunlu bir güncelleme olmadığının altını çizmek gerekiyor.

Buna ek olarak güncelleme, bazı kullanıcıların Dosya Gezgini’nde karşılaşmış olabileceği birkaç sorunu da çözüyor. Arşiv klasörleriyle çalışırken bellek sızıntılarını giderecek. Ayrıca Dosya Gezgini’nin arama sırasında yanıt vermeyi durdurma hatasını önleyecek.

KB5040527 ile sunulan diğer düzeltmeler arasında galerideki arama kutularında klasör adlarının yanlış gösterilmesi, uygulamanın üst kısmındaki boş alanların kaldırılması ve ana sayfada mouse hareketlerinin bozulması bulunuyor.

Güncelleme şu anda önizleme aşamasında olsa da, Dosya Gezgini’ndeki bu iyileştirmeleri kullanmak isteyenler hemen KB5040527’yi indirebilir.

Öte yandan Microsoft, tüm Insider sürümleri için Android Dosya Gezgini testine erişim sağladı. İster en yeni Canary kullanıcısı olun, ister güvenli bir Preview kullanıcısı, bu özelliği bugünden itibaren kullanmaya başlayabilirsiniz.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.