Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 27°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
27°C
Hafif Yağmurlu
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 29°C
Per 31°C

Bilgisayarda ve mobilde edit nasıl yapılır?

Bu yazımızda bilgisayarınızda ve mobil cihazınızda edit nasıl yapılır sorusuna cevap arayacağız. İşte kullanabileceğiniz programlar…

Bilgisayarda ve mobilde edit nasıl yapılır?
27 Temmuz 2024 14:07
176

Özellikle yapay zekanın ve uygulama / programlardaki gelişimlerin etkisiyle, ‘Edit nasıl yapılır?’ sorusu eskisinden çok daha kolay uygulanabilen çözümlerle cevap buluyor. Sizler için hem bilgisayarınızda hem de mobil cihazınızda kolaylıkla kullanabileceğiniz ve kısa sürede işlemlerinizi tamamlayabileceğiniz alternatif uygulamalara değiniyoruz.

Mobil cihazınızda edit nasıl yapılır?

Mobil uygulamaların ve mobil cihazların donanımlarının gelişmesiyle, artık hem tabletlerinizde hem de akıllı telefonlarınızda kolaylıkla edit işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Sizler için herhangi bir ücret ödemeden kullanabileceğiniz farklı edit uygulamasına göz gezdireceğiz.

AI Video Editor: ShotCut AI

Ücretsiz ve profesyonel bir yapay zeka video editörü olan ShotCut AI, çeşitli kullanıcı ihtiyaçlarını karşılamak için sezgisel yapay zeka araçları ve en sosyal medyadaki en trend içerikleri sunuyor. Uygulamanın çeşitli premium özellikleri olsa da hiçbir ödeme yapmadan da kullanabiliyorsunuz.

Film Maker Pro – Movie Maker

Film Maker hem profesyoneller hem de yeni başlayanlar için mükemmel bir video düzenleyici ve ücretsiz edit aracı olarak dikkat çekiyor. Diğer üst düzey profesyonel video editörü ve slayt gösterisi yapma uygulamalarının sahip olduğu en kullanışlı video düzenleme özelliklerine sahip olan uygulama, kullanışlı arayüzü ile dikkat çekiyor.

Video Editor & Maker – InShot

Video Editor & Maker – InShot, özellikle Instagram gönderileri için video edit yapabileceğiniz, kendi ses efektlerinizi ve müziklerinizi de ekleyebildiğiniz bir uygulama… Özellikle son dönemde eklenen yapay zeka efektleriyle profesyonel çalışmalar çıkarabilmeniz de mümkün.

Bilgisayarda edit nasıl yapılır?

Her ne kadar mobil cihazlar artık edit yapmak için yeterince güçlü olsa da daha profesyonel çalışmalar ve kayda değer video düzenlemeleri için bilgisayar kullanmanız çok daha sağlıklı olacaktır. Bu anlamda bilgisayarda kullanabileceğiniz iki farklı program işinizi rahatlıkla görecektir.

Wondershare Filmora Video Editor 

Filmora için, Microsoft’un efsanevi video edit aracı Windows Movie Maker’ın ruhani devamı diyebiliriz. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu programla birlikte, profesyonel video düzenlemelerini oldukça kısa bir sürede ve herhangi bir ücret ödemeniz gerekmeden yapabilirsiniz. Bu uygulama, Windows 11’in yanı sıra macOS kullanıcıları için de kullanılabilir durumda.

CapCut

Son yılların en gözde video düzenleme programlarından biri olarak bilinen CapCut, mobilde olduğu kadar bilgisayarda da fazlasıyla yetenekli… Onlarca farklı efekt arasından istediğinizi seçebilir ve düşük / orta bütçeli bilgisayarınızda bile herhangi bir takılma ve yavaşlama olmadan videolarınıza uygulayabilirsiniz. Uygulama, son gelen güncellemelerle birlikte onlarca farklı yapay zeka yeteneğine de kavuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.