Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

San Diego Comic-Con 2024 Resmen Başladı: İşte Tüm Duyurular

San Diego Comic-Con 2024 etkinlikleri resmen başladı. Dünyaca ünlü çizgi roman festivalinin ilk günü oldukça hareketli geçti. İşte San Diego Comic-Con 2024’te gerçekleştirilen tüm duyurular.

San Diego Comic-Con 2024 Resmen Başladı: İşte Tüm Duyurular
26 Temmuz 2024 14:50
23

Dünyanın en çok ilgi gören festivallerinden San Diego Comic-Con etkinlikleri resmen başladı. Dünyaca ünlü film yapımcılar, bu etkinlikler kapsamında en yeni projelerini duyuruyorlar. Bugün itibarıyla başlayan ve 28 Temmuz Pazar gününe kadar devam edecek etkinlikler, çizgi roman sevenlerin oldukça hareketli birkaç gün geçirmesini sağlayacak.

Bu içeriğimizde, San Diego Comic-Con 2024 etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen tüm duyurulara yakından bakacağız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan, detaylara geçelim.

San Diego Comic-Con 2024 etkinliklerinde gerçekleştirilen tüm duyurular

Pokemon Horizons’tan yeni fragman geldi

Türkiye’de “Pokemon Yeni Ufuklar” olarak da bilinen Netflix dizisi için yeni bir fragman yayımlandı. Dizinin yeni bölümleri, 9 Ağustos tarihinde yayımlanacak.

Transformers One’dan yeni fragman geldi

20 Eylül tarihinde vizyona girecek Transformers One filmi için de bir fragman yayımlandı. Paramount Pictures tarafından hayata getirilen proje, Transformers hayranlarını memnun edecek gibi görünüyor. 

Korku dizisi Teacup’ın yayım tarihi belli oldu

Korku gerilim türünü sevenlerin uzun zamandır bekledikleri yapımlardan olan Teacup, San Diego Comic-Con 2024 etkinliklerine damgasını vurdu. Dizi için yayımlanan bir fragman, çıkış tarihini gözler önüne serdi.

LEGO ile Nintendo’dan etkileyici iş birliği

San Diego Comic-Con 2024’teki en dikkat çekici iş birliklerinden bir tanesi, LEGO ile Nintendo arasında yapılandı. Bu iş birliği kapsamında Mario ve Yoshi’nin 16 bit görünümlü özel lego seti üretildi. 1.215 parçalık set, 129,99 dolar karşılığında satın alınabilecek. “Super Mario World: Mario & Yoshi” isimli set, an itibarıyla ön siparişe açılmış durumda.

Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles filminden kısa bir video geldi

Bir süredir üzerinde çalışılan Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles, bir kısa video ile karşımıza çıktı. 

No One Rivals Doom oyunu için sinematik fragman yayımlandı

Marvel, bir süredir üzerinde çalıştığı yeni oyunu No One Rivals Doom için sinematik fragman paylaştı. Yaklaşmakta olan oyun, PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC’lerde oynanabilir olacak. Oyunun çıkış tarihi ise henüz belli değil.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.