Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 26°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
26°C
Hafif Yağmurlu
Paz 28°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 29°C

Samsung One UI 7 kanlı canlı karşımızda: İşte ilk görseller!

Temmuz sonu veya Ağustos başı gibi Beta sürecine başlaması beklenen Samsung One UI 7, sızdırılan görsellerle ilk kez karşımıza çıktı.

Samsung One UI 7 kanlı canlı karşımızda: İşte ilk görseller!
26 Temmuz 2024 13:06
66

Beta sürecine girmesine oldukça kısa bir süre kalan Android 15 destekli Samsung One UI 7 için ilk kapsamlı sızıntı geldi. One UI 6 ve One UI 6.1 sonrası görsel olarak büyük bir değişim ve sıçrama yapması beklenen yeni nesil işletim sistemi, tam da düşünüldüğü gibi büyük değişikliklerle geliyor. İşte görseller ve detaylar…

Samsung One UI 7, iOS 18 ile benzerlikler gösteriyor

Samsung ve diğer Android cihazlar için verdiği güvenilir sızıntılarla bilinen chunvn8888, sosyal medya hesabından paylaştığı yeni gönderirlerle, Samsung One UI 7’nin nasıl görüneceğine dair birçok görsel paylaştı.

Daha önce de sızdırıldığı üzere ilk dikkat çeken, Samsung tarafından daha da yuvarlatılmış görsel öğeler. Bildirimlerden simge öğelerine, One UI 7 içinde göreceğiniz hemen hemen her öğe çok daha yumuşak hatlara sahip olacak.

Sızdırılan ekran görüntüleri, hızlı ayarlar bölümü ve bildirim panelinin ayrı paneller olarak tasarlandığını gösteriyor. Bu, Xiaomi MIUI/HyperOS ve Apple iOS’taki gibi farklı bir deneyim sunabilir. Bu anlamda kullanıcılar, eski bildirim paneli ile yeni arayüz arasında opsiyonel bir seçim sunulmasını isteyecektir.

Ayrıca, her iki cihazda da Samsung hesabınızla oturum açtıysanız, Samsung’un cihazlar arasında görüntülü arama yapmanıza izin vereceği görülüyor. ayınlanan videoda genişleyen bir bildirim penceresi gösteriliyor. Vidoda da görebileceğiniz üzere, daha önceki sızıntılarda gösterilenden daha kapsamlı bir görsel değişiklik paketi bizleri bekliyor.

Samsung One UI 7 beta programının 29 Temmuz 2024 günü başlayacağı düşünülüyor. Siz de sızdırılan görsellerle ilgili görüşlerinizi bizlerle yorumlarda paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.