Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Amasya’da ağaçta mahsur kalan kedi, 112 Acil sağlık ekibince kurtarıldı

Amasya’da Hacı İlyas Mahallesi’nde yaşayan bir kadın, kedisi ağaçta mahsur kaldığı için 112 Acil sağlık ekibinden yardım istedi. Sağlık ekipleri, ambulansı ağacın yanına park ederek kediyi kurtarmak için çalışmalara başladı. Paramediklerin yardımıyla kedi güvenli bir şekilde aşağı indirildi ve sahibine teslim edildi. Sağlık ekibi, kedinin kurtarılmasıyla mutlu olduklarını belirtti.

Amasya’da ağaçta mahsur kalan kedi, 112 Acil sağlık ekibince kurtarıldı
26 Temmuz 2024 14:59
48

Amasya’da ağaçta mahsur kalan kedi, 112 Acil sağlık ekibince kurtarıldı.

Hacı İlyas Mahallesi’nde yaşayan bir kadın, Amasya Merkez 5 No’lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu bahçesindeki ağaçta mahsur kalan kedisi için sağlık ekiplerinden yardım istedi.

Ambulansı ağacını yanına park eden sağlıkçılardan paramedik Göksel Vural, ambulansın üzerine çıktı.

Vural’ın fark eden kedi, aşağı sarkarak ağacın dalında asılı kaldı. Paramedik Faruk Kırmızıtoprak tarafından indirilen kedi, sahibine teslim edildi.

Kırmızıtoprak, gazetecilere yaptığı açıklamada, “İstasyonda içeride arkadaşlarımızla oturuyorduk. Dışarıdan bir bağırış sesleri duyduk. Hanımefendinin biri yardım eder misiniz diye seslendi. Bizde arkadaşlarımızla dışarıya çıktık. Dışarıda ev kedisinin ağaçta asılı kaldığını gördük. Sürücü arkadaşımız Göksel Bey, kendisi ambulansı ağacın en yakın kısmına yanaştırdı. Bende alttan destek verdim, kedi baya bir askıda kaldığı için yorulmuştu. Güzel bir şekilde kediyi indirdik. Sahibine teslim ettik. Kendisi de bizlere teşekkür etti. Bu durum da bizi mutlu etti.” dedi.

Vural ise kediyi kurtararak sahibine teslim etmekten dolayı mutlu olduklarını kaydetti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.