Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 26°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
26°C
Hafif Yağmurlu
Paz 28°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 29°C

YUCON Kaldığı Yerden Devam Ediyor!

YUCON: SCP

YUCON Kaldığı Yerden Devam Ediyor!
25 Temmuz 2024 14:50
155

Yeditepe Üniversitesi Bilim Kurgu Kulübü’nün geleneksel etkinliği YUCON kaldığı yerden devam ediyor! 17-18 Ağustos tarihlerinde Yeditepe Üniversitesi kampüsünde gerçekleşecek olan YUCON’da kutu oyunları, FRP, Espor, ödüllü turnuvalar, söyleşiler, atölyeler ve çok daha fazlası sizleri bekliyor.

YUCON’un gözbebeği olan Cosplay yarışmasında her sene olduğu gibi tüm yarışmacılar saygıdeğer jüri üyeleri karşısında sahne performanslarını sergileyecekler. İlk üçe girmeye hak kazanan performans sahipleri ise eşsiz hediyeler ile ödüllendirilecek. Bu yılki Cosplay Yarışması’nın ödül havuzu ise tam 50 bin TL.

Sonat Işık, Murat Sönmez ve Ethem Onur Bilgiç gibi birbirinden değerli konuşmacıların yapacağı söyleşi ve paneller tüm katılımcılara açık olarak gerçekleştirilecek.

Ekran önünden çıkıp da açık havada kağıt tutmak isteyen oyuncular için ise Pegasus Oyuncak sponsorluğunda bir Magic the Gathering turnuvası düzenlenecek. Turnuvaların yanı sıra çeşitli kutu oyunları, tecrübeli DM’ler tarafından oynatılacak FRP’ler, FRP World Building Atölyesi, Orta Çağ Kılıç Teknikleri atölyesi ve Treasure Hunt gibi çeşitli etkinlikler de YUCON:SCP programında yer alacak!

Her yıl yüzlerce misafiriyle alt kültür severleri kucaklayan YUCON’a bu yıl da konuk olmak isterseniz doldurmanız gereken tüm formlar Yeditepe Üniversitesi Bilim Kurgu Kulübü’nün resmi Instagram hesabı olan @yeditepebilimkurgu’da bulunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.