Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 26°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
26°C
Hafif Yağmurlu
Paz 28°C
Pts 29°C
Sal 29°C
Çar 29°C

Threads uygulamasında anasayfanızı kendiniz şekillendireceksiniz!

Threads uygulamasında artık arama sonuçlarına dayalı özel akışlar oluşturabilirsiniz. Detaylar içeride, buyurun!

Threads uygulamasında anasayfanızı kendiniz şekillendireceksiniz!
25 Temmuz 2024 07:52
61

Threads uygulaması, kullanıcılara sunduğu yeniliklerle gündemde kalmaya çalışmaya devam ediyor. Uygulama, arama sonuçlarına dayalı özel akışlar oluşturma özelliği ile kullanıcı deneyimini bir adım öteye taşımak için kolları sıvadı. Threads kullanıcıları artık ilgi duydukları konuları daha kolay takip edebilecekler. İşte detaylar…

Threads uygulamasına özel akışlar geliyor

Bu yeni özellik, kullanıcıların belirli konulara odaklanmasını ve bu konuları kolayca takip etmesini sağlıyor. Threads, gerçek zamanlı arama sonuçları özelliğini bu yılın başlarında tanıtmıştı ve şimdi bu deneyimi bir adım daha ileriye taşıyarak, arama sonuçlarına dayalı özel akışlar oluşturma imkanı sunuyor.

Автор публикации @mahmoudzitani
Посмотреть в Threads

Kullanıcılar, bir konuyu arayıp sonuçları yer imlerine ekleyerek, bu arama sonuçlarına dayalı özel bir akış oluşturabilecekler. Bu özel akışlar, uygulamanın ana sekmesinde For You ve Following akışlarının yanında sürekli olarak görüntülenecek.

Bu özellik, Mayıs ayında masaüstü versiyonuna eklenen sütunlar ve gerçek zamanlı gönderiler ile zaten kullanılabiliyordu. Şimdi ise mobil uygulamaya da getiriliyor. Threads kullanıcıları, arama sonuçlarına dayalı alternatif akışlar oluşturabilir ve bu akışları sürekli olarak takip edebilir hale geliyorlar.

Threads, yakın zamanda birinci yıl dönümünü kutladı ve Meta’ya göre platformun şu anda 175 milyonun üzerinde aylık aktif kullanıcısı var. Platform, eksik olan birçok özelliği hızla tamamladı ve artık web versiyonu, yerleşik çeviri, kronolojik arama, hızlı hesap geçişi, etiketler, API ve hatta fediverse entegrasyonu gibi özelliklere sahip.

Threads, kullanıcılarının geri bildirimlerini dikkate alarak sürekli olarak kendini geliştiren bir platform. Özel akışlar oluşturma özelliği, kullanıcıların platformda daha fazla zaman geçirmelerini ve ilgilerini çeken içerikleri daha kolay bulmalarını sağlayacak.

Siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.