Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 26°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
26°C
Hafif Yağmurlu
Paz 28°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 29°C

Spotify, yüksek fiyatlı yeni “Deluxe” abonelik seçeneğini sunmaya hazırlanıyor

Spotify, uzun zamandır beklenen ve en pahalı seçenek olması beklenen Deluxe abonelik seçeneği için düğmeye basmaya hazır gibi görünüyor. Peki Deluxe abonelik seçeneği, yüksek fiyat karşılığında kullanıcıları neler vaat ediyor?

Spotify, yüksek fiyatlı yeni “Deluxe” abonelik seçeneğini sunmaya hazırlanıyor
25 Temmuz 2024 14:39
160

Spotify, kısa bir süre önce ABD’de reklamsız hizmeti için 10,99 dolarlık yeni bir “Temel” abonelik seçeneği sundu. Ancak Spotify CEO’su Daniel Ek’in doğruladığı üzere, yakında daha yüksek fiyatlı bir “premium” abonelik planı da sunulabilir. Şirketin gelir duyurusu sırasında CEO Daniel Ek, Spotify’ın mevcut premium seviyesinden yaklaşık 5 dolar daha pahalı olacak bir “Deluxe” versiyonundan bahsetti.

Ek, The Hollywood Reporter ile yaptığı bir röportajda Spotify Deluxe planının şimdilik geliştirmenin ilk aşamalarında olduğunu ve maliyetinin 17-18 dolar civarında olabileceğini doğruladı. Ayrıca Spotify CEO’su, Deluxe planının premium seviyeye göre daha yüksek kalitede ses, gelişmiş kontroller ve ek avantajlar sunacağını da ekledi.

Gelir duyurusunda bildirildiği üzere, müzik akışı platformunun aylık aktif kullanıcı sayısı yıllık bazda %14 artarak 626 milyona ulaştı. Ancak Spotify’ın fiyat artışının ve yeni Deluxe planının sebepleri ve bu yüksek kaliteli müzik hizmetinin nasıl başlatılacağı hakkında net bir açıklama yapılmadı.

Spotify, 2024’ün 3. çeyreği sonuna kadar gelirinin 4,0 milyar Euro’ya ve toplam premium abone sayısının 251 milyon kullanıcıya ulaşacağını tahmin ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.