Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 26°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
26°C
Hafif Yağmurlu
Paz 28°C
Pts 29°C
Sal 29°C
Çar 29°C

Fenerbahçe yıldız futbolcu için Real Madrid ile anlaştı, Jose Mourinho’nun bir telefonu yetti

Fenerbahçe merakla beklenen yıldız futbolcu transferini sonunda gerçekleştiriyor, Jose Mourinho bir telefonuyla futbolcuyu ikna etti.

Fenerbahçe yıldız futbolcu için Real Madrid ile anlaştı, Jose Mourinho’nun bir telefonu yetti
25 Temmuz 2024 12:06
65

Bu sene şampiyon olmasına kesin gözüyle bakılan Fenerbahçe, Jose Mourinho önderliğinde bombaları birer birer patlatıyor.

Sarı lacivertli ekip bir süredir kadrosunu güçlendirmek adına ses getirecek transferler yapıyordu. Özellikle forvet hattına önemli takviyeler yapan Fenerbahçe, şimdi de Jose Mourinho’nun onayı ile orta saha için bombayı patlattı.

Jose Mourinho, orta sahada takımı yönlendirecek, adeta takıma önderlik edecek bir futbolcu istediğini belirtmişti.

Fenerbahçe bu futbolcuyu Real Madrid’te buldu. Sarı lacivertli ekip Jose Mourinho’nun eski öğrencisi ile temasa geçti.

Hali hazırda 39 yaşında olan Luka Modric, ilk başta Real Madrid’ten ayrılmaya çok sıcak bakmıyordu. Devreye Jose Mourinho girdi.

Jose Mourinho eski öğrencisi ile yaptığı telefon görüşmesi sonucunda onu ikna etmeyi başardı.

Fenerbahçeli yöneticiler Real Madrid ile oyuncuyu serbest bırakması konusunda anlaşmaya vardılar.

Şimdi ise Luka Modric’i ikna etme aşaması var. Sarı lacivertliler bu noktada Jose Mourinho’ya güveniyorlar. Genel kani Mourinho’nun Modric’i ikna edebileceği yönünde.

Fenerbahçe yönetimi 39 yaşındaki futbolcu ile 2 yıllık bir sözleşme imzalamak istiyor. Modric ise bu sözleşmenin 3 yıllık olmasını istiyor. Aradaki anlaşmazlıklar giderilemeyecek gibi değil.

Muhtemelen görüşmeler birkaç güne sonuçlanacaktır. Sonrasında Luka Modric, Jose Mourinho’nun önemli katkılarıyla Fenerbahçe formasını giyecektir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.